Dominion

Skoro już sprawdziłeś mnie mogłeś sprawdzić i przeciwników ;-) Sam to zrobiłem i boom, każdy z nich ma 30 poziom ;-) Czyli mogłoby być nawet szybciej gdybym miał masterki i runki. Może na weście tak ugram na moim mainie. Ale to wtedy wrzucę screena.

raczej wątpię by każdy miał 30, skoro wyciągana jest średnia wszystkich lvl, także nt/gj.

Sprawdziłem każdy miał 30 poziom. Także poziom nie ma tutaj nic do wyniku.

Dziś też można zagrać? bo wczoraj nie miałem czasu a i gdzie trzeba wejść w dominion? :D

Dzisiaj się już chyba nie da, bo też nie mogę wejść.

****** Mać :|

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 2.3. - crracked
Sprawdziłem każdy miał 30 poziom. Także poziom nie ma tutaj nic do wyniku.

really doubt that.

Dla mnie pisanie kto jest najlepszy itp to jest totalna bzdura, każda postać jest dobra jeżeli umie się nią grać. No to tyle mam do powiedzenia.

Dla mnie pisanie kto jest najlepszy itp to jest totalna bzdura, każda postać jest dobra jeżeli umie się nią grać. No to tyle mam do powiedzenia.

Nieźle... ;D

A żeby Ci to udowodnić to zrobię screeny! Ale później bo najpierw muszę obiad sobie zrobić i coś zaciorać przed nocka w pracy. Poza tym i tak rekordzik to 6 minut i 5 sekund póki co :D

Dla tych którzy nie wiedzą dominion jest w fazie beta , więc będą go włączać kiedy im się zachce.Podejrzewam , że pod wieczór będzie można grać :D

Dla tych którzy nie wiedzą dominion jest w fazie beta , więc będą go włączać kiedy im się zachce.Podejrzewam , że pod wieczór będzie można grać

o dzizaz, dzięki za info, tak to bym nie wiedział.

No więc jeżeli dzisiaj włączą dominiona to pisać do Fail0verflow zagramy razem :)

za 30 min startuje Dominion kolejny Test ;) dla niedoinformowanych :P GL&HF

Ok spoko, dzięki za info ^.^

Piszcie to zagramy.

noo, dominion jest prze.fajny;)

Dominion właśnie odpalili ^^ pierwsza rundka i proszę oto ss

dominion2v.jpg

+200 PZ ^.^

Panowie Kur... REKORD normalnie Rekord ; DD

10minut i 5 Sekund i Win! ; D

Łapcie screena :PP

szybkatura.jpg

Komuś zaraz żyłka pęknie - OFF ;D

Skoro na 30 lvlach same retardy grają to na 17 nie wiem co tam sie musi dziać...Pozatym nic specjalnego.

Dobra widze itemy ludzi, pewnie bym ich solo 5v1 ogarnął no ale spoko.

No przed chwilą znowu wygrana :P 12 minut