my dostaliśmy ostatnio w 7min, leaver : )
jedyna słuszna opcja to grać tutaj premadem, ale all team musi być 5, wtedy jest o niebo łatwiej.
my dostaliśmy ostatnio w 7min, leaver : )
jedyna słuszna opcja to grać tutaj premadem, ale all team musi być 5, wtedy jest o niebo łatwiej.
Nom racja :] ja teraz skończyłem meczyk trwający 30 minut ; D
Zwykłe pvp jest bardziej "taktyczne", szczególnie na późniejszych levelach, kiedy resp trwa 50sek, dominion to taka naparzanka, żeby się odstresować - nie piszę, że jest zła ale w dużej ilości może się przejeść.
Zawsze wole ze znajomymi standardowego pvp zagrać.
Jak ktoś jeszcze nie widział Dominiona, to zapraszam na mój kanał, gdzie możecie zobaczyć gameplay z gry
Ja zawsze lubiłem mapy z zajmowaniem punktów strategicznych i Dominion bardzo mi podpasował. Dobrze tez się złożyło, że mów ulubiony Karthus jest po prostu świetny na niej.
taka szybsza wersja gry, z użyciem mózgu
ja dziś zagrałem jeden meczyk i muszę jeszcze trochę ogarnąć ten tryb, ale bardzo fajnie, że riot go wprowadziło - mecze są dynamiczniejsze i krótsze, więc będzie urozmaicenie w grze - krótki i dynamiczny Dominion albo dłuższy tryb normalnej gry.
Na dominionie szybciej będą robić się refferale
Dzisiaj znowu o 15:00 CEST startuje Dominion. Zapraszam
Takie male pytanie kiedy w koncu wyjdzie caly dominion?
prawdopodobnie we wtorek 27 września, jeśli nadal nie naprawią buga związanego z nowymi itemami ostateczny termin zakończenia bety i wypuszczenie wersji finalnej ma nastąpić w następny poniedziałek tj: 3 październik.
Bardzo ciekawy dodatek do gry, zawsze jak rano wstanę przed szkołą odpalam sobie 1 rundkę.
swietny mod. Szczególnie jak ma sie malo czasu a ogromne checi na gre. jak na razie najkrótszy mecz 6-7 minut a najdluzszy bodaj 22 minuty . podoba mi sie, jednak taktyczne summonersrift i tak bardziej przypadlo mi do gustu.
Udało mi się dzisiaj zrobić quadre na dominionie Olafem - solo 1vs4, gdzie wszyscy byli z full hp ;] Potem zarzuce screena ze scora. Ktoś już zrobił pente? Oczywiście na w miare ogarniętych graczach
Od godziny około 17 została udostępniona mapa Dominion: Kryształowa Blizna, grajcie póki można, bo
Dominion has been activated for a limited timeJak dla mnie świetna zabawa, pomijając tłuczków, którzy zamiast zdobywać punkt to sobie farmią miniony :/
Ze względu na bardzo szybkie gry, około 15~20 minut, najlepszym wyborem są mobilne postaci a najlepiej asasyni np. akali, pantheon, twisted fate, nocturne.
Minusem dla mnie jest nowy czar: Awans... Ulepszony minion ginie w kilka sekund, zwykła strata miejsca na jakiś bardziej użyteczny czar.
A jak Wam się podoba? Jakieś taktyki?