Dragon Age Origins

DA jest bardziej cRPG, a ME2 bardziej FPS. Zastanow sie co wolisz i wtedy kup.

No wiadomo, że wole RPG.

Ale nadal mam wątpliwości co do DA nie wiem czy mi się spodoba.

Nie lubię gier, z niezrozumiałym tekstem questów ale raczej kupię ;).

A czy widać dużą różnicę pomiędzy PC a PS3 ? Chodzi głównie o sterowanie czy jest wygodne. Jeżeli ktoś ma na PS'a to mówić jak się gra ^^

Nie lubię gier, z niezrozumiałym tekstem questów ale raczej kupię .

A co w Dragonie jest niezrozumiałego w questach ? :lol:

Swoja droga, macie tego moda do gry, ktory wymienia tekstury i podmienia na lepsze? Ja gram z tym modem i przyznac musze, ze gra wyglada ze 2 razy lepiej. Mam male problemy w jednej z dzielnic Denerim, gdzie mnie czesto wywala do windowsa, ale cala reszta lokacji dziala swietnie i wyglada cacy. Linka wam nie podam, bo nie pamietam, a i nie chce mi sie szukac. Kto chce, ten znajdzie w google. Wypakowany plik ma ponad 3gb, a to w pewnym sensie swiadczy o tym, jak bardzo zmienia on wyglad gry.

Uff Ferelden uratowane :P. Dzieki wszystkim za udzielenie odpowiedzi na, niektore moje pytania. Przeszedłem juz gre jako Czlowiek(mag), czas na czlowieka szlachcica. Mam nadzieje, ze gra wojownikiem bedzie sie znaczaco roznila od gry magiem. Chodzi mi tu glownie o zroznicowanie misji i nastawienia, niektorych bohaterow wobec mojej osoby. Polecam wszystkim poczatkujacym gre magiem. Uwazam, ze gralo sie nim naprawde przyjemnie i przeciwnicy nie sprawiali wiekszych problemow.

Kebra czy ja mówię tu o DA ?

Aha kupiłem grę (przez dziwny przypadek to tata mi ją kupił).

Zarąbista polecam tym którzy nie grali...

Kurde nie chce mi się RoM zudateować.

I jak, gral ktos juz w dodatek? Warto kupic? Troche drogo i sie zastanawiam, czy czekac, az bedzie taniej, czy tez kupowac juz teraz. To zalezy od tego, czy jest on dobry, dlatego pytam: Gral juz kto?

Jak dla mnie świetny. Przeszedłem go w 1 dzien ale nie robłem ani 1 dodatkowego questa, z nimi napewnoz 25h minimum. Gra ma wiecej akcji i ciekawsza fabułe niż podstawka

To dobrze, bo fabula w podstawce byla bardzo slaba. I tak chyba poczekam i kupie dopiero na wakacje, bo te 70 zl mnie boli.

Gra dobra pod względem graficznym fabuła nienajgorsza

Jak tam wasze wrazenia z gry? Zainstalowalem wczoraj , dzisiaj do szkoly nie poszedlem, gram od rana! WTF? Nigdy nic mnie tak nie wciagnelo jak to. Swietnie questy, nie liniowe, dialogi na poziomie (gram po angielsku, cwicze rozumienie ze sluchu. 75% rozumiem xD jak nie to wspomagam sie napisami), specyficzny humor. Grafika SWIETNA, jednoczesnie nie pier**laca mojego komputera do 100% jak gta 4, nie ktore postacie sa bi seksulane (xD) i ogolnie mnostwo mozliwosci! Nosz, a mowiliscie ze w tych czasach nie powstanie juz dobre RPG, tylko grafika? xD Nie no. 20h juz gram, a przeszedlem 20% gry. Side questy, rzeczy ktorych nie spodziewalbym sie sam w mojej wyobrazni na temat RPG, flirtowanie z wiedzma, no zyc nie umierac! jeszcze tworcy zapowiadaja ze przez najblizsze 2 lata beda wydawane dodatki i to duzo : D kurdeeeeeeee ide grac.