Dragona Online

Witam szukam ludzi z którymi mógłbym zrobić małą gildie w dragonie tak na początek. Słyszałem że jest świetne pvp i jeśli jest taka możliwość walczenia gildia vs gildia to było by to napewno ciekawe. Zapraszam do gry gdyż gra wygląda świetnie. Pamiętajcie że gra startuje dzisiaj o 23.00 :) Pozdrawiam.

Jakbyście mogli także proszę o kontakt lub nick którym zamierzacie przemierzać grę.

Z chęcią dołączę .

Zapraszam do Drunk Pandaz!

www.drunkpandaz.streemo.pl

Być może założymy gildię i tutaj. A miło było by mieć polskich dobrych graczy po swojej stronie.

Zapraszam do rejestracji i rekrutacji ;)

W razie pytań pisać PW lub GG.

Przepraszam z góry za pesymizm ale 90% "teamów" z tego forum to niewypał...

Ale jeżeli...Wypali to z chęcią wbije (zajmuje guardiana)

Cóż... Niestety też się o tym przekonałem, lecz warto spróbować ;)

Święta racja :) ale może coś z tego być pożyjemy, zobaczymy. Curenor widzę z Lublina miło^^

Tylko mam prośbę , jeżeli możecie to poświęćcie się dla mnie i zacznijmy jutro rano :D

A ja nie ogarniam skad mam to sciagnac :< ( To znaczy mam sciagniete ale nie wiem czy dobre )

też se pogram nick to : Eustachy

No to zapraszam ogarniemy grę i coś skleimy :) Klienta ściągamy z : http://playdragona.com/ a klient ma tylko 1.6gb więc jest to naprawdę mało.! Do zobaczenia w grze.

Ja się odwołuje bo zaczynacie dziś a ja mam czas dopiero od jutra...

Jest może jakis speaker? jakieś vt, może ts, a może mumble? Nie chce mi się samemu grać, chętnie dołączę, mogę nawet nocke zarwać.

Będę grał assassinem albo guardianem[raczej to pierwsze, ale jest jeszcze czas do namysłu i obejrzenia paru fajnych filmików:)]

vt, ts to nie problem gorzej z mikrofonem. Jeśli będzie trzeba to mogę cuś załatwić.

dobrze by było jakbyś skołował jakiegoś majka, man.

ja mam taką fiz je tego że większości teamów tu składanych to niewypał

to po prostu podawajmy w tym temacie swoje nicki jakie będziemy mieli w grze żeby można było dodać ludzi z gry do frend a o zakładaniu gildii później sie pomyśli

nick: FusionM

klasa guardian

śmiało wszyscy dodawajcie mnie do frend od jutra (bo nie jestem pewien czy dzisiaj zrobię postaci )

Ja się mogę dołączyć! Będę grał shamanem albo magicianem (czy jakoś tak) Aha czy noobów totalnych tez przyjmujecie? ;P Też jestem za tym żeby był ts, vt :)

@Edit to fajnie :P A mógłbyś podać tego tsa?

Co do niewypałów z Guild to racja lecz to głównie przez niezdecydowanych dzieciaczków , co do Ts posiadam kanał .Co do pana "czy noobów totalnych tez przyjmujecie" zapewnie więszkość tutaj gra pierwszy raz więc każdy się będzie wiedzą uzupełniał.

*Nick:Pedros

*Klasa:Assassin

No więc kto tam ts'a ma niech wbija do Titiana, a jeśli nie to niech się postara ściągnać..

A właśnie wiecie coś o tych rasach czy każda zaczyna w tym samym mieście i tak samo czy sprawa wygląda tak jak w np. w archlordzie że rasy ze sobą walczą?.

No więc kto tam ts'a ma niech wbija do Titiana, a jeśli nie to niech się postara ściągnać..

u mean, where?

A poza tym, będzie ktoś nocke zarywał, czy się nie nastawiać?

u mean, where?A poza tym, będzie ktoś nocke zarywał, czy się nie nastawiać?

Titan powinien podać jak tylko wejdzie w temat.Ja zamierzam pograć nockę. Jeśli gra będzie ciekawa to na pewno.