NO co do ts niestety się przeliczyłem administrator zrobił DELETE z powodu że nikt na nim długo nie był aktywny, z góry proszę o wybaczenie.
Dragona Online
Spoko, każdemu się może zdarzyć Hmm skądś trza wziąć tsa (najlepiej) nikt nie ma jakiegoś przynajmniej na chwile? Ps. Też mogę nockę walnąć
Jedynie co ja mogę zaproponować to publika : 79.133.200.59 są tam Gnypciu channels i inne gry tam moglibyśmy siedzieć.
a teraz wybaczcie ale mam mecz w lolu będę za jakieś 30 minut jak chcecie to już wejdźcie na tego Ts'a.
Jak ktoś czeka i mu się nudzi niech sobie pogra http://www.kongregate.com/games/BerzerkStudio/frantic-frigates mnie już kur**** bierze ^^ na odstresowanie to to nie jest !
Ja równo o 23 wbije na ts'a.
A co do tej gry którą podałeś, doszedłem do drugiego bosa, nie wiem co się stało, ale robił niezłe oro ;s
Uwaga!! załatwiłem nasz własny kanał tutaj : 195.117.148.151 16. channel kanal dragona narazie bez hasla Zapraszam jest nas narazie 3.
sa europejskie serwery? wielu z was gra ? jak sie gra prezentuje?
Gra jest świetna. Nie ma europejskich serverow ale z tego co widze to jest 99% polakow i 1% innych ludzi z europy z ameryki chyba nikogo ^^ Zapraszam serdecznie na tsa i do gry Gra prezentuje sie jak narazie swietnie ! questy sa "autotravelingowane" jesli mamy ochote i nie musimy biegac w kolko za questem
Waśnie zaczynam expic ,lecz nie moge wejść na ts ;(
troche causalowa ta gra.... 12345 klik i bieganie na auto od q do q + kilka broni..:Xmax 40 lvl? to podrobka Aiona troszke
Ja mam własny serwer vt, lub jak wolicie kanał ts3.
jak coś to zapraszam: 62.75.191.116 i na drunk pandaz
A no gra wzorowana na Aionie lecz jest dobra. Jak zbierze sie ekipa można założyć Guild
Ts3 ip : 195.117.148.151
kanał 16 - Dragona
hasło do kanału : 234
Zapraszam i czekam ;d
w niej jest open pvp na end game albo jakies clan wary?? albo zone gdzie pvp open ?
Podobno jest jakiś battleground ale jeszcze nic nie wiemy wbijaj na ts'a
Są battlegroundy, od początku.
Z tym że są 2 rodzaje: Jeden z ludźmi w Twoim przedziale lvl, i drugi gdzie lata każdy kto chce, i ma Cię na hita ;d
Są 2 battlegroundy, takie jak wymienił kolega Curenor http://dragona.wikia.com/wiki/Battle_Arena_/_Player_Kill
Jest jeszcze Sparring Arena, gdzie każdy jest sam i nie ma żadnych drużyn itp.
PS.
Jeśli ktoś założy/znajdzie polską gildie to proszę o inva : SiroCcc
Proszę o wybranie jednego z kanałów ts ponieważ wchodziłem na 2 i nikogo nie było a twój Damax niestety mi nie działa.
195.117.148.151 channel 16 haslo 234 caly czas tutaj jestesmy siedzimy w 4
clan wary sa ? i jak wyglada end game ktos cos wie na ten temat?? bo nie chce zaczynac grac i nie miec nic do roboty na end game??
clan wary sa ? i jak wyglada end game ktos cos wie na ten temat?? bo nie chce zaczynac grac i nie miec nic do roboty na end game??
Sa wojny klanow trwaja nawet pare dni , sa areny of death i celebration 100 vs 100 / 36 vs 36 / 6 vs6 no i na ph sa siege na global jak narazie ich jeszcze nie ma