Dragona Online

NO co do ts niestety się przeliczyłem administrator zrobił DELETE z powodu że nikt na nim długo nie był aktywny, z góry proszę o wybaczenie.

Spoko, każdemu się może zdarzyć :) Hmm skądś trza wziąć tsa (najlepiej) nikt nie ma jakiegoś przynajmniej na chwile? Ps. Też mogę nockę walnąć :D

Jedynie co ja mogę zaproponować to publika : 79.133.200.59 są tam Gnypciu channels i inne gry tam moglibyśmy siedzieć.

a teraz wybaczcie ale mam mecz w lolu będę za jakieś 30 minut ;) jak chcecie to już wejdźcie na tego Ts'a.

Jak ktoś czeka i mu się nudzi niech sobie pogra http://www.kongregate.com/games/BerzerkStudio/frantic-frigates mnie już kur**** bierze ^^ na odstresowanie to to nie jest !

Ja równo o 23 wbije na ts'a.

A co do tej gry którą podałeś, doszedłem do drugiego bosa, nie wiem co się stało, ale robił niezłe oro ;s

Uwaga!! załatwiłem nasz własny kanał tutaj : 195.117.148.151 16. channel kanal dragona narazie bez hasla ;) Zapraszam jest nas narazie 3.

sa europejskie serwery? wielu z was gra ? jak sie gra prezentuje?

Gra jest świetna. Nie ma europejskich serverow ale z tego co widze to jest 99% polakow i 1% innych ludzi z europy z ameryki chyba nikogo ^^ Zapraszam serdecznie na tsa i do gry :) Gra prezentuje sie jak narazie swietnie ! questy sa "autotravelingowane" jesli mamy ochote i nie musimy biegac w kolko za questem

Waśnie zaczynam expic ,lecz nie moge wejść na ts ;(

troche causalowa ta gra.... 12345 klik i bieganie na auto od q do q + kilka broni..:Xmax 40 lvl? to podrobka Aiona troszke

Ja mam własny serwer vt, lub jak wolicie kanał ts3.

jak coś to zapraszam: 62.75.191.116 i na drunk pandaz :)

A no gra wzorowana na Aionie lecz jest dobra. Jak zbierze sie ekipa można założyć Guild

Ts3 ip : 195.117.148.151

kanał 16 - Dragona

hasło do kanału : 234

Zapraszam i czekam ;d

w niej jest open pvp na end game albo jakies clan wary?? albo zone gdzie pvp open ?

Podobno jest jakiś battleground ale jeszcze nic nie wiemy :) wbijaj na ts'a

Są battlegroundy, od początku.

Z tym że są 2 rodzaje: Jeden z ludźmi w Twoim przedziale lvl, i drugi gdzie lata każdy kto chce, i ma Cię na hita ;d

Są 2 battlegroundy, takie jak wymienił kolega Curenor http://dragona.wikia.com/wiki/Battle_Arena_/_Player_Kill

Jest jeszcze Sparring Arena, gdzie każdy jest sam i nie ma żadnych drużyn itp.

PS.

Jeśli ktoś założy/znajdzie polską gildie to proszę o inva : SiroCcc

Proszę o wybranie jednego z kanałów ts ponieważ wchodziłem na 2 i nikogo nie było a twój Damax niestety mi nie działa.

195.117.148.151 channel 16 haslo 234 caly czas tutaj jestesmy siedzimy w 4

clan wary sa ? i jak wyglada end game ktos cos wie na ten temat?? bo nie chce zaczynac grac i nie miec nic do roboty na end game??

clan wary sa ? i jak wyglada end game ktos cos wie na ten temat?? bo nie chce zaczynac grac i nie miec nic do roboty na end game??

Sa wojny klanow trwaja nawet pare dni , sa areny of death i celebration 100 vs 100 / 36 vs 36 / 6 vs6 no i na ph sa siege na global jak narazie ich jeszcze nie ma