@Bladek forum oficjalne gry poszukaj zapewne coś powinno pisać.
Dragona Online
A tak w ogóle mam pytanie na gunera atk rate sie robi czy hp? bo nie wiem czy to tank czy co to
Gunner to bardziej AoE DPS, co prawda nie ma mało hp, ale jedynym tankiem jest Guardian.
Gildia została założona przez Asterka Nazwa gildii : DrunkPandaz
Gra naprawdę mnie pozytywnie zaskoczyła, takiego tytułu szukałem. Chętnie bym doszedł do waszej gildii, gdy tylko się ona ustabilizuje.
ta gra sssssssiiiiiiiiiiiieeeeeeeeee i to po calosci....auto run i ogien a pozniej 1234....:|:| na poczatku moze i fajna ale kolo 20 juz sie chce rzygac.....i tyle
Niestety muszę się zgodzić z tobą Bladek po wbiciu 15 lvl lekko mnie już nudziło po wbiciu kolejnych 5 odechciało mi się grać...
Ja wbiłem 26 i jak na razie nie mam dosyć, zobaczymy co będzie potem.
Witam, chciałbym dołączyć do waszej guild albo chociaż dowiedzieć sie czegoś od was w tej grze;) zacząłem dopiero dzisiaj grać, ale spokojnie nadrobie, napewno będę codziennie online. Proszę o kontakt na gadu bo jeszcze nie obaczajam dobrze tego chatu w grze. 7521529 jestem na gadu w godzinach 20;30 - 02:00. nick w grze Xalien, narazie gram guardianem ale wszystko wyjdzie w praniu:), proszę też o zaakceptowanie rejestracji na forum waszej guild. pozdrawiam
Oczywiscie team sie wykruszyl, tak przypuszczam, ja juz w to nie gram, po prostu gra jest za monotonna, mamy questy typu [zabij 30 mobow, potem misja z tymi samymi mobami, ale teraz lootnij z nich 30 itemow, potem znowu mamy misje z tymi samymi mobami, ale teraz zabij ich wiecej niz przedtem] to jest po prostu nudne jak chooj, tyle na ten temat.
Witam szukam ludzi z którymi mógłbym zrobić małą gildie w dragonie tak na początek. Słyszałem że jest świetne pvp i jeśli jest taka możliwość walczenia gildia vs gildia to było by to napewno ciekawe. Zapraszam do gry gdyż gra wygląda świetnie. Pamiętajcie że gra startuje dzisiaj o 23.00 Pozdrawiam.
Jakbyście mogli także proszę o kontakt lub nick którym zamierzacie przemierzać grę.