DragonBall Online

z zapartym tchem czekamy co z tego wyniknie :mrgreen:

http://feature.mmosite.com/content/2008-02...5153525,1.shtml

Gra zostanie udostępniona w USA pod koniec 2009 roku.... Czyli w Europie w 2010 albo w ogóle się nie pojawi :P

Jak dla mnie gry online wyciągnięte z anime i mang nie mają żadnego sensu, więc nie wiem po co wogóle ludzie je robią.

Ciezko mi to jakos ogarnac.... I niby co by bylo do wyboru... ooo jaaa i tysiace graczy by biegalo Songiem i nickami podobnymi do niego :)

//Tak masz rację - Piękna Perspektywa ;-) - R3m4ke

wcale bo nie ja bym gral cellem:P

ojj tam Spawn czepiasz się :D W tej grze będą do wyboru 3 rasy:

- Majin

- Namek

- Ludzie

Na początku będziesz mógł zmienić swojej postaci m.in. ubiór, kolor skóry, kolor włosów :) Zaczynasz jako mały dzieciak, przemierzając świat Dragon Ball'a dorastasz. Ja się wychowałem na Dragon Ballu i chętnie bym zagrał, przypomniał sobie to cudowne anime :D

P.S Strona DBO http://www.ntl-kk.com/dbo.html Po japońsku oczywiście :D Po screenach widać, że gra nie będzie wymagała super hiper sprzęciora xD

Ja czekam na DBO juz od wakacji 2007, czekam i czekam mam nadzieję, że w końcu się doczekam:P

Jakby co to polskie centrum DBO znajdziecie Tutaj

krakers123, Zdziwisz sie wymagan :) mysle ze beda calkiem klopotliwe :)

Najciekawsze jest to ze ludzie robia juz fora o roznychgrach a sama gra moze bedzie u nas w 2010 :) mooze wczesniej.

broda81, A ja wszystkich bym pojechal Bubu :) i SUPER DZIALO CZOSNKOWE!! :)

Zobaczysz, że wymagania będą baaaaardzo niskie. No chyba, że zmienią grafikę i zrobią jakiś gigantyczny świat ;P

Aaaa tam Songo :D jo bym grał Bardockiem :D świetna postac :D

Pozostaje nam Panowie czekac co z tego wyniknie.

Ble, grafika jest szpetna... Poza tym to pewnie będzie płatne.

Na pewno będzie płatne ;P Oni wiedzą, że miliony napaleńców czeka, żeby zagrać swoimi ulubionymi postaciami ^^

Mi sie bardzo podoba gdyby zrobili takie pod "Naruto"

Zrobią jak się skończą odcinki Naruto :D Czyli za jakieś 5 lat xd

hehe moze a moze wczesniej kto to wie

ale ja bym bardzo ale to bardzo chcial zagrac

w jakas gre Naruto 3D nie musi byc MMORPG

Wiele takich gier jest na PsP i PS 2 , 3

No No No niezła gierka się szykuje ale ciekawe czy będzie nawiązana również to Anime

Gra ma miejsce 217 lat po wydarzeniach w anime :P , ale jakieś nawiązania na pewno będą.

Ciezko mi to jakos ogarnac.... I niby co by bylo do wyboru... ooo jaaa i tysiace graczy by biegalo Songiem i nickami podobnymi do niego

Racja. Gry na anime nie mają sensu.

@ ;]

Racja. Gry na anime nie mają sensu. @ ;]

Dla pasionatów mangi i anime mają i to wielki. Ja np. pasjonatem nie jestem, ale lubie sobie OP obejżeć, albo jakieś DMC i naprawdę ubolewam, że nie ma prawie wogóle gier na ich podstawie (dmc to akurat wyjątek, bo anime powstało na podtsaiwe gry, ale nvm :P). A db to akurat klasyk i super, że robią gry na podstawie dobrych mang ;]

A to co Ty napisałeś to normalnie ręce opadają. Wcale nie jest bez sensu. Jest od groma fanów mang/anime (a już szczególnie db) i gra napewno przyciągnie rzesze ludzi...

Ale przenoszenie mangi/anime do świata trójwymiarowego to zabójstwo tej gry. Pierwowzór był 2D i wszystkim się podoba, to po cholerę zaprzęgać do tego 3D?