Ci dwaj działają na podobnej zasadzie. Niczym widma.
Dragonborn Sezon 2. [Gra]
Dokładnie widma nam nie potrzebne
Znow telefon
i Junior i Andre wydaja mi sie podejrzani glownie dlatego iż używają podobnej taktyki. Ukrywają się i głosują bez uzasadnienia. Wolę jednak poczekać i wybrać mądrze.
Do przedmówców. Obydwoje macie rację. Mnie zastanawia fakt czy czytają posty czy tylko wejdą, szukają postów z czerwonymi wpisami (głosami), oddają głos i basta.
Po przeanalizowaniu wszystkich wypowiedzi także głosuję na JunioR'a.Moje powody są takie same jak i Vanzioma.Najpierw napisał troszeczkę rp, a później zagłosował tak samo jak inni bez żadnych powodów.Typowe zachowanie łowcy, który nie chce się zbytnio wychylać.
Myślę że czytają posty wybiorczo a tak nie można . Dlatego warto zagłosować i zobaczyć jak się zachowają .
Hmm jako że Andre i JunioR są tak samo podejrzani to muszę się zastanowić mocno i bardzo prawdopodobne że zmienię głos. Chciałbym również usłyszeć ich obronę choć wątpię by to coś dało..
Niewiara nie byłem aktywny z jednego powodu, nie mam zbytnio czasu, zgłaszam się rzadko, i wiem o tym, ale tez nie idę za głosem tłumu. Obserwuję każdy post, więc bez sensu mnie oskarżasz.
Hmmm trzeba się jeszcze zastanowić nad Chironem.Jego wypowiedzi wyglądają tak, jakby je pisał tylko po to, aby se były.Nic zbytnio nie wnoszą do tematu.
Chiron zachowuje się identycznie jak w ostatnich Wilkołakach a był tylko wsiokiem .
Edit: Żeby nie było nie bronie nikogo ... wyrażam opinie
Vanziom to, że tam był wsiokiem nie oznacza, że teraz nim jest.Może sobie pomyślał, że jak będzie się zachowywał tak jak wcześniej to nikt go nie będzie podejrzewał o bycie łowcom.Wszystko jest przecież możliwe.
Ja oddaję głos za tym za kim stałem czyli Sokyre
Tak wiem że wszytko jest możliwe . Ale na ogół się zachowują inaczej . Dlatego na razie daje go na mojej liście na dalszy plan
@Andre wiem o tym ale musisz też przyznać fakt że to troszkę niepokojące jest. Oczywiście zawsze mogę głos zmienić.
Nesquik mógłbyś przytoczyć tak ze dwie wypowiedzi które wzbudziły twój niepokój co do Chirona?(Bo nie mam siły by szukać ;p )
Niewiara mi chodzi o ogólne zachowanie Chirona.Po prostu pisze tak, aby pisał i żeby nie został oskarżony.Nic zbytnio nie wnosi do tematu ale owszem może nie mieć po prostu czasu na to.
@EDIT
I żeby nie został oskarżony o nieaktywność.Tak powinno być
Po przestudiowaniu wszystkich za i przeciw głosuje na Juniora. Nawet gdy jest oskarżany nie raczy się bronić poza tym trzyma się innych. Widać , że nie chcę wpaść.
Ja się muszę jeszcze nad tym poważnie zastanowić. A wypowiedzi Chirona postaram się przestudiować
Zbyt dużo to i tak ich nie ma więc nie zajmie Ci to dużo czasu.
Chwilowo siedze na telefonie wiec mam utrudniona sytuację. Ale coraz bardziej sklonny jestem oddac glos na JunioR
Głosując na mnie stracicie tylko kolejnego wieśniaka. Róbcie co chcecie i tak nie mam już nic do stracenia..