A pan wyzej to wiesniak.
Dragonborn Sezon 2. [Gra]
Głos na Xasarma.
Cena: 2.99 z
Gazeta "Długo już nie pożyjesz"

Kończy się pierwszy dzień naszej drogi przez mękę. Co dziś nie wydarzyło? Oto podsumowanie dzisiejszych wydarzeń:
Wszystko zaczęło się dość niepozornie, łagodne powitania, ciepłe słowa, jednak nie trwało to długo. Nie minęło dużo czasu gdy nasi obywatele zaczęli się zastanawiać i rzucać, jak na razie bezpodstawne podejrzenia wobec siebie.
Pierwsze dyskusje przerwał nagle świst strzały i przeraźliwy krzyk martwego myśliwego Koyiro.
Rozmowa rozkręciła się na dobre, mieszkańcy pluli w siebie niewiarygodną ilość jadu, rozpoczęło się głosowanie w którym ostatecznie wytypowany został biedny Xasarm.
Przerażony rzucił się do ucieczki z wioski, jednak niestety było już o kilka sekund za późno. Zauważony przez Kakeru został on związany i wyniesiony nad wielką przepaść, gdzie miał zostać stracony.
Piskom i krzykom tłumu towarzyszył szczere łzy i błagania o litość Xasarma. Silne ręce strażników zepchnęły go w przepaść...
Spadał i spadał, przez kilka sekund dopóki nie ucichły jego jęki.
W poharatanych zwłokach nie zostało odnalezione nic świadczącego o jego przynależności do jakiejkolwiek frakcji.
Zginął Xasarm, wieśniak, szczera osoba i tak jak mówią niektórzy, niezastąpiony przyjaciel.

Jednak to koniec złych wieści dla naszej wioski, oprócz śmierci naszego myśliwego Koyiro i wieśniaka Xasarma, w nocy zostało odnalezione jeszcze jedno ciało.
Bez problemu dało się odróżnić do kogo należały te szczątki, po dokonaniu wstępnej analizy przez lekarza wyszło na to, że są to szczątki poczciwego wieśniaka Nvminera.
Niewątpliwie zabójstwo to zostało dokonane przez seryjnych zabójców, mistrzów swojego cichego fachu.
Myśliwy wrócił dziś z udanego polowania.
Stan żywnościowy naszej wioski wynosi obecnie: 23 punkty żywności.
Xasarm sam sobie winien, jakoś mi go nie żal.
Strasznie kręcił. Nie wiem co chciał osiągnąć ale tylko wykopał sobie grób.
No, dobrze to to nie jest.
Zginęło trzech naszych jednego dnia.Nie dobrze.Ale Xasarm sam sobie jest winny swym zachowaniem.
A więc mamy tak. Bezsensowna śmierć Koyiro zabity przez zbłąkaną strzałę. Oczywista śmierć Xasarma, A Nvminer? Ma ktoś jakieś przypuszczenia?
myślę że zabójca mógł się sugerować tym
Drugim lowca jest kakeru.Nvminer jest mysliwym. Sok jest wsiokiem na 100%.
Możliwe. Choć należy też się zastanowić nad faktem czy zabójcy chcieli by utraty drugiego myśliwego?
Może zabójca nie jest wcale mądry ?
vanziom na pewno chodziło o coś innego. Zabójcy na pewno nie zabiliby myśliwego. To oznaczało by dla nich przegraną.
W takim razie sprawdźmy . Jestem myśliwym .
Vanziom czysto teoretycznie każdy może tak napisać. Jednakowoż zastanawia mnie opcja z nierozgarniętym łowcą.
Vanziom wątpię, żeby łowcy Ci uwierzyli, że jesteś myśliwym.Oni i tak raczej zabijają takich wsioków, aby nie było podejrzenia na żadnego łowce.
Mozecie niewiezyc ale taka prawda moge wyslac jednej osobie ss pozniej bo teraz tylko mobilnie siedze
Mozecie niewiezyc ale taka prawda moge wyslac jednej osobie ss pozniej bo teraz tylko mobilnie siedze
Istnieje zakaz przesyłania ss z rozmów prywatnych! Jedno takie wykroczenie i leci ban.
Możesz co najwyżej przekopiować treść wiadomości.
Rozumiem sorry
Coś cicho dzisiaj...
A więc ja zacznę. Najbardziej podejrzanym według mnie jest Andre222. Mało się udziela(praktycznie wcale) , a jak już się udziela to albo nie na temat albo odda głos bez żadnego uzasadnienia. Typowo stara się utrzymać w cieniu , albo jak debil idzie za głosem tłumu. Nie podoba mi się to więc trzymam się wczorajszej decyzji
Oddaje głos na Andre222
Oddaje głos na JunioR. Czemu ?Oto jego posty
Witam was. --- standard wiadomo
Niewiara, podoba mi się twój tok myślenia.. Bardzo prawdopodobne, że strzelec wiedział kto jest zabójcą.. Barman, halo ! Jest tu jakiś barman ? --- podlizywanie się i jakiś dziwny RP
Głos na Xasarma. ---oddanie głosu zgodnie z resztą