Dragonborn Sezon 2. [Gra]

Ludziska jak coś to dzisiaj będę dopiero od 20 bo nie będzie mnie w domu, więc nie bierzcie mojej nieobecności jako argument do zabicia mnie.

Tylko jak będzie milczał to nic nam nie da

Martwą ciszę w wiosce przerywa nagły powiew wiatru, który z czasem się nasila. Centrum wioski pokryła dziwna substancja z której po kolei wyłoniły się trzy zjawy...

Po kilku sekundach bezruchu jedna z nich postanowiła się odezwać:

Witajcie, mili ludzie. Jesteśmy duchami zmarłych tu ludzi. Ja jestem ich przedstawicielem. Za pewne poznajecie moją twarz. Tak, to ja Xasarm, a właściwie jego duch. Przyszliśmy tu, aby uświadomić Wam wszystkie błędy jakie dotąd popełniliście- kończąc zdanie Duch wyrzucił na ziemię dziesięć drewnianych figurek i powiedział- każda figurka symbolizuje inne zwierzę. Oto one:

-niedźwiedź; Misiael

-koń;

-pies;

-langusta; Andre222

-kameleon; nesquik

-lemur;

-świnia; facos14

-pingwin; vanziom

-orzeł; Niewiara

-kruk. kakeru

Zadaniem każdego z Was jest wybranie sobie figurki jednego z tych zwierząt. Dwie z tych figurek symbolizują zwykłych ludzi, mieszkańców naszej wioski, bądź półsmoki. Jedna z nich symbolizuje zabójcę.

Osoby które wybiorą zwierzęta odpowiadające prawdziwym osobom zostaną nawiedzone w nocy i otrzymają imiona tych osób, brak ich dokładnych klas. Tylko od Was zależy jak zagospodarujecie te informacje.

Skończywszy swoją wypowiedź, rozpłyną się w powietrzu razem z resztą duchów. Zapadła kompletna cisza...

O Boże, duchy! Świetne!

Wybieram figurkę kruka.

Ja wybieram figurkę orła :).

Czy w tej wiosce ktoś jeszcze żyje?

Zaszczuli się w chałupach, duchów się boją.

To ja se weżnę pingwina żeby było pokolei od dołu :)

Jestem znów na telefonie.

Wybieram niedźwiedzia głównie przez symbolikę.

Albo się spili za bardzo.

Nieeeee dzisiaj już trzeźwy jestem :P

A reszta? Pewnie zgonią w studni albo sobie pokoje "kolorują".

Mnie intryguje co to za substancja pokryła nasza wioskę. Jakaś taka lepka

Wybieram świnię :P

To ja biorę kameleona.

Dzisiaj głos oddaje na Chirona.Powody podałem wcześniej.

Przepraszam za nie aktywność, sam głosuję znowu na Sokyre

A wybieram figurkę Langusty

Oddaje głos na Andre 222. Tak jak w poprzednich dniach

Trzy głosy każdy na inną osobę?

Zdecydowanie najwięcej negatywnych faktów przemawia za Andre. Dlatego też głosuje na Andre222

Moje podejrzenia także kierują się w stronę Andre.

Głos na Andre222