Ludziska jak coś to dzisiaj będę dopiero od 20 bo nie będzie mnie w domu, więc nie bierzcie mojej nieobecności jako argument do zabicia mnie.
Dragonborn Sezon 2. [Gra]
Tylko jak będzie milczał to nic nam nie da
Martwą ciszę w wiosce przerywa nagły powiew wiatru, który z czasem się nasila. Centrum wioski pokryła dziwna substancja z której po kolei wyłoniły się trzy zjawy...
Po kilku sekundach bezruchu jedna z nich postanowiła się odezwać:
Witajcie, mili ludzie. Jesteśmy duchami zmarłych tu ludzi. Ja jestem ich przedstawicielem. Za pewne poznajecie moją twarz. Tak, to ja Xasarm, a właściwie jego duch. Przyszliśmy tu, aby uświadomić Wam wszystkie błędy jakie dotąd popełniliście- kończąc zdanie Duch wyrzucił na ziemię dziesięć drewnianych figurek i powiedział- każda figurka symbolizuje inne zwierzę. Oto one:
-niedźwiedź; Misiael
-koń;
-pies;
-langusta; Andre222
-kameleon; nesquik
-lemur;
-świnia; facos14
-pingwin; vanziom
-orzeł; Niewiara
-kruk. kakeru
Zadaniem każdego z Was jest wybranie sobie figurki jednego z tych zwierząt. Dwie z tych figurek symbolizują zwykłych ludzi, mieszkańców naszej wioski, bądź półsmoki. Jedna z nich symbolizuje zabójcę.
Osoby które wybiorą zwierzęta odpowiadające prawdziwym osobom zostaną nawiedzone w nocy i otrzymają imiona tych osób, brak ich dokładnych klas. Tylko od Was zależy jak zagospodarujecie te informacje.
Skończywszy swoją wypowiedź, rozpłyną się w powietrzu razem z resztą duchów. Zapadła kompletna cisza...
O Boże, duchy! Świetne!
Wybieram figurkę kruka.
Ja wybieram figurkę orła .
Czy w tej wiosce ktoś jeszcze żyje?
Zaszczuli się w chałupach, duchów się boją.
To ja se weżnę pingwina żeby było pokolei od dołu
Jestem znów na telefonie.
Wybieram niedźwiedzia głównie przez symbolikę.
Albo się spili za bardzo.
Nieeeee dzisiaj już trzeźwy jestem
A reszta? Pewnie zgonią w studni albo sobie pokoje "kolorują".
Mnie intryguje co to za substancja pokryła nasza wioskę. Jakaś taka lepka
Wybieram świnię
To ja biorę kameleona.
Dzisiaj głos oddaje na Chirona.Powody podałem wcześniej.
Przepraszam za nie aktywność, sam głosuję znowu na Sokyre
A wybieram figurkę Langusty
Oddaje głos na Andre 222. Tak jak w poprzednich dniach
Trzy głosy każdy na inną osobę?
Zdecydowanie najwięcej negatywnych faktów przemawia za Andre. Dlatego też głosuje na Andre222
Moje podejrzenia także kierują się w stronę Andre.
Głos na Andre222