Dragonborn Sezon 2. [Gra]

Tak, naprawdę mądre rozwiązanie, iść za głosem jednego człowieka, oby wasza decyzja was nie zawiodła.

Bardzo dziękuję za miłą grę.

Andre nie moja wina że wzbudziłeś moje podejrzenia przez swe zachowania. A to że inni też głosują na ciebie to już nie moja wina..

Niewiara dopiąłeś swego umrę, lecz wasza decyzja was zgubi, bo kolejni wieśniacy na stos to nie zbyt dobry pomysł nie? Może i byłem trochę podejzany ale przecierz sokyre nawet jest bardziej tajemniczy i tak już po mnie, życzę powodzenia w szukaniu zabójców

Cena: 2.99 g

Gazeta: "Długo już nie pożyjesz"

Trzeci już z kolei dzień udręki mamy za sobą. Kto dziś spłonął? Czy wioska ma jeszcze jakąś nadzieję? Oto podsumowanie dzisiejszego dnia:

Dzisiejszego dnia spłonął gracz Andre222, który podobnie jak wcześniejszy Xasarm próbował się bronić. Niestety nic z tego nie wyszło, gdyż w ślad za nim ruszyła jego gruba żona Beatka i go zdemaskowała śladami tłuszczu po bigosie.

Egzekucja odbywała się po cichu, za zamkniętymi drzwiami i jedyną rzeczą, którą dało się słyszeć był jego straszliwy, mrożący krew w żyłach smoczy krzyk.

Nie ulega wątpliwości, że Andre nie był zwykłym wieśniakiem. Andre był półsmokiem- jednym z dwóch pozostałych przodków tych mitycznych stworów.

Zabity przez zabójców został dziś Kakeru. Ciało zostało odnalezione przy miejscowym kościele. Jak widać był to bardzo pobożny człowiek i żałował on śmierci niewinnego myśliwego.

W jego zakrwawionej kieszeni znaleziono kilka grotów strzał i cięciwę od łuku.

Kakeru był strzelcem.

wskrzeszenie.png

Oprócz powyższych złych wiadomości mamy dla Was jedną dobrą informację. Po wizycie zjawy Xasarma, zachowanie JaskrawegoJaskra diametralnie się zmieniło i nie ulega wątpliwości to, że...

Gracz Xasarm zostaje wskrzeszony i wchodzi na miejsce nieaktywnego gracza JaskrawyJaskier

Stan żywnościowy wioski wynosi w tej chwili: 13 jednostek- myśliwy wrócił z nieudanego polowania.

Witam znow bracia :) Ta mgla ma jakies dziwne wlasciwosci.

Witamy :P

Znowu będziesz próbował mnie zabić?;p

Witam cię Xasarmie ponownie.. Andre jak na półsmoka nie wykazał się zbytnią inteligencją...

Mam do ciebie Xas jedno ważne pytanie. Jak było po drugiej stronie.

Niepokojącym faktem dla mnie jest to iż facos siedzi cicho.. Sprawdzał ktoś czy żyje jeszcze? Bo słyszałem plotki że ostatnio nadużywał bimbru wuja władzia a on mocno klepie.

Witamy witamy. Juro kazdy dowie sie o jednej osobie tak?

O Xasarm wrócił z zaświatów, miło. Co do Andre to przez takich jak on gra traci sens, bo co to za pol smok który nawet nie odpiera zarzutów?

Sorki że afkowałem tyle czasu, już jestem ;p Widzę, że półsmok ubity, nieźle wam idzie ludziska :P

Doliczmy do tego fakt że uczepił się Sokyre jak rzep psiego ogona za argumenty podając bełkot który jak dla mnie sensu nie ma.

@Chrion dobijasz chłopie.. ;/

Chiron to może pomożesz zamiast siedzieć cicho?

Chyba nie ma takiego zamiaru mając z nas niezły ubaw co nie powinno być normalne w tej sytuacji...

@ Do jutra towarzysze postaram się wbić jak najwcześniej. Najpóźniej będę po 16.

Nie wiem jak wy ale ja chyba ponownie będę głosował na Chirona.Nawet jeżeli nie jest łowcą to po co nam on jak nam nic nie pomaga tylko się z nas śmieje...

Rzeczywiście, iście epicki sezon, "jebne se głosa na tego, pewnie nie jest przeciwnikiem, ale wyjebka huehuehuehue". Weź może sobie poczytaj poprzednio, co ludzie pisali, przeanalizuj sobie te 13 stron, to chyba nie jest tak dużo...

Ps. Xasarm nie był łowcą wtedy, ale mógł przejąć tę rolę po Jaskrze, pamiętajcie ;)

Chiron owszem pamiętamy i spójrz też na siebie.Zamiast docenić to, że coś robimy to się z nas śmiejesz.

Ja nie wiem co zrobic, dzisiaj glosu nie oddalem. Facos albo Chiron moze byc polsmokiem TAK MI SIE WYDAJE! Oddaje glos ebceebceebceebce... Chiron. Oddaje glos na Chiron. Wybaczcie, ze teraz tak glosuje ale jutro chyba mnie na kompie nie bedzie.

W sumie Xasarm moze byc tez smokiem

Ktos tu chyba nieogarnia na kogo my polujemy...

Czy ja dobrze zrozumiałem czy Sokyre obrał za punkt honoru ucelowanie smoka :blink:.

Chiron również wydawał mi się podejrzany a po wczorajszym zachowaniu obawy wzrosły. I nie chodzi mi o nieaktywność...

Chiron również wydawał mi się podejrzany a po wczorajszym zachowaniu obawy wzrosły. I nie chodzi mi o nieaktywność...

Tylko bez sławetnego combo w stylu "Broni się - Po co się tak bronisz, jak jesteś niewinny / Nie broni się - Patrzcie, nie wie co powiedzieć, pewnie winny" :rolleyes: