Witam ponownie. Z całego zdarzenia można wywnioskować, że strzelec nie jest weteranem, a raczej kimś nowym. Bowiem kto oddaje tak cenny strzał w całkowicie losową osobę. Wątpię, żeby weteran bez żadnych dowodów i podejrzeń zabił jedną osobę.
Dragonborn Sezon 2. [Gra]
No tak to wątpliwe. Tylko zważ na to iż wiatr mógł mocniej zawiać i jego strzała zboczyła z kursu nie trafiając w cel..
Ale to nie zmienia faktu, że strzał oddawał raczej losowy
Tego nie wiemy. Któż wie co w głowie strzelca się uroiło.
Niewiara to zabójca smoków. Nesquik mi to napisał, ja tylko przekazuję.
Interesujące. A więc może powiesz mi Nesquiku czemu mnie o to podejrzewasz? Czy uważasz tak tylko z powodu tego iż uwzględniłem cię w swych rozważaniach?
Ludzie, na tą chwilę powinniśmy zbierać tropy, a nie powoli dzielić się na obozy i wzajemnie rzucać oskarżeniami. Za mało czasu minęło, żebyśmy mogli podjąć trzeźwą decyzje.
@Nvminer. Jakbyś zechciał zauważyć ja nikogo nie oskarżam a wyraziłem tylko skromną prośbę o sprostowanie tego "niusa"
Prawie nikt nic nie pisze i nie ma z czego wyciągać wniosków.
Hej, a tak z ciekawości. Jeśli dowiemy się kto jest strzelcem, co z nim zrobimy?
Wiem, ale akurat teraz wspomniałem o ataku Nesquik'a, który rzucił oskarżenie bez wyjaśnień.
@kakeru- A co z nim możemy zrobić... Zabierzemy łuk i zwiążemy żeby znowu kogoś nie ustrzelił przez swą nadgorliwość ponieważ wykazał się ogromną głupotą wykorzystując strzał na tak wczesnym etapie gdzie padło może parę zdań.
@Nvminer. Poczekamy aż nesquik się pojawi i wysłuchamy co ma do powiedzenia w tej kwestii. Nie wolno działać pochopnie. Jeżeli spytacie dlaczego-Spójrzcie na wczorajszy dzień
Hehe sprytnie Xasarm widzę, że Ci się tu nudzi i na siłę próbujesz wywołać aferę.Nic do niego nie pisałem i mi tego nie udowodni.
Nie mam zamiaru kłamać... A udowodnisz komuś, że nie pisałeś?
Nikt nie musi mi wierzyć, ale ja wiem czy ktoś do mnie pisał czy nie. Dla mnie bardziej jest podejrzany nesq niż Niewiera.
Xasarm a ja tym bardziej wiem czy coś do kogoś pisałem, czy nie.Jestem bardziej podejrzany boooo?Jestem ciekaw jakie masz powody, aby mnie oskarżać prócz tego twojego wymyślonego pisania do Ciebie.
Panowie upraszam o spokój albowiem kłótnie nigdy nikomu nie pomogły. Nie wiem co o tym myśleć ponieważ każdy z was ma siłę argumentów na tym samym poziomie..
Powiem wam że teraz i co do ciebie nesquik i co do Xasarma nie jestem pewien. Bardzo chcecie się wybronić.
Nie mam powodów/dowodów. Odnoszę ogólne wrażenie, że Ty to łowca. Jeszcze po tym, co mi napisałeś.
A, i to
Kakeru nie wiem kim byli Ci ludzie.Było ciemno i nic nie widziałem ale słyszałem, że niedługo poleje się krew.Tak więc panowie weźmy się do roboty i szukajmy jak tylko się da tych zabójców, i nie dajmy się zabić.
Niby RP, ale wygląda mi podejrzanie. Nikt się nie musi ze mną zgadzać.
Nesq, Xas. Jeden mówi, że pisał, drugi, że nie pisał. Żadnych innych dowodów nie macie? Bo kiedy jest 1 na 1 trudno wywnioskować kto mówi prawdę. Równie dobrze, obydwoje możecie być zabójcami chcącymi się nawzajem pozbyć by zdobyć zaufanie. Déjà vu.
Oczywiście, że tak mogło by być, ale na 100% nie zrobiłbym tego tak prymitywnie.