Tak nie ma to jak kogoś oskarżać tlyko dlatego, że ma się przeczucie i na dodatek wymyślać nie wiadomo co.Że ja do ciebie pisałem haha ciekawe po co miałbym to robić.I co napisałem sobie ot tak po prostu, że Niewiara to łowca tak?Ale po co akurat miałbym pisać do Ciebie.Przecież jest wielu innych do których mógłbym to napisać.Czy wy ludzie uważacie, że pisałbym takie coś do kogoś komu w ogóle nie ufam narażając się na śmierć?
Dragonborn Sezon 2. [Gra]
Mam małe podejrzenie kto może być strzelcem. Otóż pan JaskrawyJaskier po zabójstwie Koyiro nic nie powiedział. Poza tym jest nowy w osadzie
@2UP
Ja tu nie widzę żadnego narażania się na śmierć.
W jakim sensie "nowy", Misiaelu?
W takim sensie że wcześniej go nie widziałem
Nie brał udziału w grach tego typu.
Nie widzisz?Przez to, że napisałeś że ja do Ciebie niby pisałem paru ludzi ma co do mnie podejrzenia, a tym samym mogę zginąć.
Misiaelu, jego przodkowie mieszkali z naszymi w tej osadzie.
Był myśliwym w 1 sezonie Dragonborna.
Aj to widocznie musiałem ten czas przespać.
@Nesquik. Nikt o nic cię nie oskarża więc po co te nerwy.
Niewiara na razie nikt nie oskarża.Spójrz na inne sezony a zauważysz jak łatwo manipulować ludźmi i wystarczy, że ktoś coś na kogoś napisze, a reszta zaraz za nim pójdzie.
Nic na to nie poradzisz że niektórzy zamiast myśleć samodzielnie wolą iść za głosem ludu.
Tymczasem bywajcie przyjaciele. Do zobaczenia później
Do zobaczenia Niewiara.
Nesq, nie rzucaj się tak, bo na razie jest jeden głos przeciwko drugiemu, potrzebujemy jakichś faktów, lub treści wiadomości.
Chcąc czy nie chcąc dziś ktoś zginie. I będzie to czysty strzał. Więc musimy już teraz mieć jakieś podejrzenia.
A co mam robić?Siedzieć cicho?Wtedy będziecie pisać, że pewnie jestem łowcą i nie mam nic na swoją obronę.A żadnej treści wiadomości nie zobaczycie bo ona istnieje tylko w wyobraźni Xasarma.
Nie. Nie zobaczycie tylko dlatego, że wklejanie PW psuje takie gry.
Nie wierze Xasarmowi. Kiedyś (czytaj we wcześniejszych grach) pokazał że potrafi kłamać.
Ja będę się zwijał. Będę później, za jakieś 2-3h.
I bardzo dobrze, że nie wierzysz bo to była mała prowokacja. od Yanga odgapłem
Oczywiście, że to zmyśliłem. Wybacz nesq, ale jesteś mi najbardziej podejrzany i dlatego Ty jesteś adresatem "wyznania". Niewiara też jest przypadkową osobą.
Mam teraz dokładnie dwóch typów na łowce.
To teraz podaj powody dlaczego jestem podejrzany
Jak pisałem wcześniej, nie mam powodów/dowodów, jesteś dla mnie podejrzany na podstawie całokształtu. Nie mamy dowodów i czasem trzeba się kierować przeczuciem.