Dragonborn Sezon 2. [Gra]

Taka moja ostatnia prosba moze ktos poslucha :) Jestem na 100 % pewien. Zabijcie go. Dajcie mi dzis szanse. Jak nie bedzie lowca, to mnie jutro spalicie. Nawet nie zaprotestuje.

Nesquik co tak emocjonalnie do tego podchodzisz..?

Podchodzę do tego emocjonalnie, bo widziałem jak ludzie posłuchali Xasarma w poprzednim sezonie wilkołaków i jak manipulował ludźmi.Owszem wtedy było to słuszne ale nie tym razem.

No rozumiem o co mniej więcej chodzi. Ale jakbyś zechciał zauważyć tym razem takiej sytuacji nie ma.

Nie ma bo zbyt dużo ludzi się tu nie udziela ale wejdzie jakiś pierwszy lepszy koleś, który nie potrafi samemu myśleć i oczywiście pierwszym podejrzanym po śmierci Xasarma będę ja.

Czemu ty masz być najbardziej podejrzany?

(Idę zapalić przez chwilę mnie nie będzie)

No bo ludzie sobie pomyślą tak "Xasarm umarł był wsiokiem tak jak mówił więc czemu by teraz nie głosować na Nesquika?"

Ja juz wiem i to nie jest strzelanie tylko pewnosc, oddaje glos na Xasarma.

I umrzesz lowco.

@Nesquik- Tylko że wtedy zachowają się jak wytresowane zwierze. A swoimi wypowiedziami nie polepszasz swojej sytuacji

Teraz mamy tak

Xasarm-3

Nesquik -1

Misiael-1

Sokyre -1

Ja swój głos oddaje na Andre222. Powód wytłumaczony został bodajże na poprzedniej stronicy bądź stronie o nr. 6

Drugim lowca jest kakeru.

Nvminer jest mysliwym.

Sok jest wsiokiem na 100%.

Zmieniam głos na Xasarma.Oskarża ludzi nie podając żadnych powodów.

Aaa. Misiael jest straznikiem.

Drugim lowca jest kakeru.Nvminer jest mysliwym.Sok jest wsiokiem na 100%.

Skad ty to mozesz wiedziec?

Głos na Xasarma. Oskarża mnie bez powodu, i na dodatek myli. Ja nie jestem łowcą.

Głosuje na Xasarma ponieważ wiem w 100% że się myli w swojej wypowiedzi

Drugim lowca jest kakeru.Nvminer jest mysliwym. Sok jest wsiokiem na 100%.]

Nikt nie uważa za zabawne że Sokyre się pyta z kąt on to może wiedzieć xDD ?

Dobra, ide lapac smoki na lace.

pa, pa

No fakt to że Sokyre okazał niepewność to coś nowego:).

Miłych łowów Xasarmie. I teraz została niecała godzina niepewności..

Kurde, za duze te smoki... Siatka na motyle nie dziala :( Da mi inny lowca potki na HP? a i jakiegos porzadnego trapa.

Pisze z telefonu jakby co

Glosuje na Xasarma . Za bardzo miesza i bezpodstawnie oskarza.