Mnie też dodaj
Dragonborn Sezon 2. [Zasady i Rekrutacja]
A ja się wypiszę z powodu deficytu czasowego.
Chętnie zagram, jeżeli jest taka możliwość. : )
Zachęcam Yanga do wzięcia udziału
A co do aktywności- osoby które przez jeden dzień nie napiszą co najmniej 2 postów zostają zastąpione przez innych chętnych.
Hantus, ty tylko skopiowałeś ten regulamin z pop. sezonu, nie? Jeśli tak, dodaj coś od siebie, jeśli nie, wybacz moją głupotę.
W 1 sezonie byłeś półsmokiem, nie?
Mam zamiar jeszcze lekko zmienić zasady (proporcje klas, zastanawiam się nad lekką zmianą zasad działania myśliwych i większą wagą przywiązywaną do zdobywania pożywienia)
Tak, byłem półsmokiem.
No nic dopisz, mam nadzieje że cos z tego wyjdzie.
Mam taką nadzieję To jest pierwsza tego typu gra organizowana przeze mnie.
Szczerze życzę Ci powodzenia. I oby było fajnie, jak w 1 sezonie. Chociaż za szybko umarłem.
Można chyba się spodziewać startu w najbliższych dniach
Możecie również podawać swoje propozycje zmiany zasad gry.
Ok, wilkołaki zakończone Niebawem startuje gra.
Rekrutacja wciąż trwa!
Lekko zmieniłem zasady i dodałem nową klasę. Wszystkie zmiany zaznaczyłem ciemną czcionką.
@Sorry za double, po prostu chcę, aby każdy to zobaczył.
Ustaliłem już wstępną listę graczy, jeżeli ktokolwiek ma jakieś wątpliwości proszę do mnie napisać na PW. Osób mało aktywnych, nowych nie dopisywałem, jeżeli chcą grać to niech do mnie napiszą.
Ja bym z chęcią wziął udział. D:
Ja bym z chęcią wziął udział. D:
Dopisany.
Mam dwóch kumpli którzy może by zagrali tylko musieli by się zarejestrować na forum. Dałoby radę czy szukamy u stałych bywalców?
Mam nadzieję że ten sezon będzie tak samo owocny jak sezon 6 wilków
A co tam dopisz mnie : d
W sumie, dlaczego nie
A wiadomo, czy będzie 7 sezon wilkołaków?
@UP
Będzie, ale po przerwie I będę losowany na wybór klasy xD
BTW. Zapisałbym się Hantus, ale po tych 2 sezonach już nie mam siły
Mam dwóch kumpli którzy może by zagrali tylko musieli by się zarejestrować na forum. Dałoby radę czy szukamy u stałych bywalców?Mam nadzieję że ten sezon będzie tak samo owocny jak sezon 6 wilków
Mogą grać, tylko, żeby byli aktywni
To pogadam z nimi i się zobaczy .
Kiedy Start?