Pewnie kiedy miejsca sie zapelnia
Dragonborn Sezon 2. [Zasady i Rekrutacja]
Brakuje jeszcze 4 graczy.
Hantus, mam taki pomysł co do gry. Można by dodać coś takiego, to takie moje luźnie rozmyślania. Gdzieś w rogu wioski, stał sobie mały namiocik. Mieścił tylko 1 osobę. Otwierał się tylko na krótką chwile, raz na dwa dni. Ludność wioski mogła zadecydować zielonym kolorem kogo do ów namiotu wysłać. Taka osoba, wybrana przez lud, wchodzi do namiotu i zadaję pytanie. Może zadać jakiekolwiek pytanie. (Oprócz pytań: "Czy XYZ to półsmok/zabójca" itd) Usłyszy tajemniczy głos, który da mu zagadkę. Osoba może z nią zrobić co chce. Może wkleić ja na główny temat gry, przesłać innym na PW, lub okłamać, podając inną treść na swoją korzyść. Załóżmy, że delikwent zadał pytanie "czy w ciągu ostatniego dnia był aktywny półsmok?" Głos odpowie mu zagadką, która zawiera odpowiedź. Np. A czy góry w Europie pokrywa śnieg? (oczywiście, to bardzo marny przykład ale zawsze jakiś). Nie można zadawać pytań czy konkretna osoba to półsmok/zabójca, ale można zadawać pytania byle jakie. M.in. Czy XYZ lubi pić wino z beczki? Tak po prostu.
Ot, taka luźna rozkmina.
Ja mógł bym być gościem w namiocie piszącym zagadki xD
Ja mógł bym zagrać. Tylko zapoznam się z zasadami.
Nie wiem czy ten namiocik to dobry pomysł. Rozgrywka stałaby się zbyt łatwa :/
Wiesz Hantus, to był taki luźny pomysł. A do robienia zagadek wybrało by się kogoś dobrego.
Nie szkodzi, że się nie podoba. Wymyśliłem to pod prysznicem o wpół do 1 w nocy :S
A wg. mnie to dobry pomysł, ale to powinna być nagroda (za zrobienie czegoś "niezwykłego"), a nie regularny przywilej. Przemyśl to.
Na razie chyba zostaną zasady takie jakie są. Niewiara, to jak, twoi koledzy będą grać z nami? Bo jeżeli nie to może jeszcze dzisiaj zaczniemy.
Jeden napewno tylko muszę go ponaglić do rejestracji.
Ale my już zaczynamy! Więc proszę szybko.
To kiedy startujemy?
No to jak mamy zaczynać to start.
Ok, zaczynam powoli losować
Pewnie znów mi się wsiok trafi
Klasy rozlosowane, jakiekolwiek pytania proszę kierować do mnie, gra za chwilę startuje.
Chciałem również przypomnieć, że cały czas trwa rekrutacja na listę rezerwową!
I znowu mamy strzelca wyborowego
Gracz JaskrawyJaskier ma problemy ze stroną, nie może pisać postów.
Przyjąłem. To by wyjaśniało dlaczego cicho siedzi.