Dragonborn Sezon 2. [Zasady i Rekrutacja]

Pewnie kiedy miejsca sie zapelnia

Brakuje jeszcze 4 graczy.

Hantus, mam taki pomysł co do gry. Można by dodać coś takiego, to takie moje luźnie rozmyślania. Gdzieś w rogu wioski, stał sobie mały namiocik. Mieścił tylko 1 osobę. Otwierał się tylko na krótką chwile, raz na dwa dni. Ludność wioski mogła zadecydować zielonym kolorem kogo do ów namiotu wysłać. Taka osoba, wybrana przez lud, wchodzi do namiotu i zadaję pytanie. Może zadać jakiekolwiek pytanie. (Oprócz pytań: "Czy XYZ to półsmok/zabójca" itd) Usłyszy tajemniczy głos, który da mu zagadkę. Osoba może z nią zrobić co chce. Może wkleić ja na główny temat gry, przesłać innym na PW, lub okłamać, podając inną treść na swoją korzyść. Załóżmy, że delikwent zadał pytanie "czy w ciągu ostatniego dnia był aktywny półsmok?" Głos odpowie mu zagadką, która zawiera odpowiedź. Np. A czy góry w Europie pokrywa śnieg? (oczywiście, to bardzo marny przykład ale zawsze jakiś). Nie można zadawać pytań czy konkretna osoba to półsmok/zabójca, ale można zadawać pytania byle jakie. M.in. Czy XYZ lubi pić wino z beczki? Tak po prostu.

Ot, taka luźna rozkmina.

Ja mógł bym być gościem w namiocie piszącym zagadki xD

Ja mógł bym zagrać. Tylko zapoznam się z zasadami.

Nie wiem czy ten namiocik to dobry pomysł. Rozgrywka stałaby się zbyt łatwa :/

Wiesz Hantus, to był taki luźny pomysł. A do robienia zagadek wybrało by się kogoś dobrego.

Nie szkodzi, że się nie podoba. Wymyśliłem to pod prysznicem o wpół do 1 w nocy :S

A wg. mnie to dobry pomysł, ale to powinna być nagroda (za zrobienie czegoś "niezwykłego"), a nie regularny przywilej. Przemyśl to.

Na razie chyba zostaną zasady takie jakie są. Niewiara, to jak, twoi koledzy będą grać z nami? Bo jeżeli nie to może jeszcze dzisiaj zaczniemy. :)

Jeden napewno tylko muszę go ponaglić do rejestracji. :)

Ale my już zaczynamy! Więc proszę szybko.

To kiedy startujemy?

No to jak mamy zaczynać to start.

Ok, zaczynam powoli losować ;)

Pewnie znów mi się wsiok trafi :)

Klasy rozlosowane, jakiekolwiek pytania proszę kierować do mnie, gra za chwilę startuje.

Chciałem również przypomnieć, że cały czas trwa rekrutacja na listę rezerwową!

I znowu mamy strzelca wyborowego :D

Gracz JaskrawyJaskier ma problemy ze stroną, nie może pisać postów.

Przyjąłem. To by wyjaśniało dlaczego cicho siedzi.