Dragonborn Sezon 3 [Gra]

Żeby nie było - Czytam na bieżąco, ale z bardzo się nie udzielam, bo mam trochę zawalony dzień. : ) Postaram się przed głosowaniem dać wam znać o moim głosie.

Mnie nie będzie na jakieś 50min.

ja wychodzę do kaplicy, może prawdziwy Bóg poradzi coś w tej sprawie, potem pewnie napije się jakiegoś trunku, więc pewnie kolo 19-20 będę

Może zacznijmy głosować ? A nuż się uda ?

Ludzie, ja rozumiem, RP i w ogóle, sam trochę lubię się wczuwać, ale 12 stron bez przerwy? To już się robi trochę nudne...

Zgadzam się z Warcraftem. Przystopujcie trochę z tym RP.

A komu ten RP przeszkadza co ? Jak im się nudzi to czemu nie . Też z chęcią dodam czasami swoje 8 gr.

Lubię RP, ale z umiarem. Tutaj to już lekka przesada.

Vanziom może nie tyle co przeszkadza, ale przez niego nie mamy praktycznie w ogóle na kogo głosować.No bo co zagłosujesz na kogoś na przykład, że nie wypił wódki, albo bał się gdzieś iść?

Nie będzie RP to nikt nie będzie nic mówił pewnie do póki nie pojawią się oskarżenia które będą i tak na początku z d*py wzięte .

Ja na dzisiaj nie mam żadnych podejrzeń więc pewnie zagłosuje na osobę nie aktywną chyba że się coś wydarzy,

Jeśli Koyiro serio mówił, to jest 1 głos na Warcrafta.

A z tym RP serio można by przystopować.

Głos na Warcrafta mam brać pod uwagę?

Boże, co za tematy. Zaczynam mieć powoli podejrzenia. Być może niedługo zagłosuje. Btw roleplej może być ale nie aż 12 stronicowy. Z umiarem proszę

Niewiara, trza się Koyiro spytać.

Oddaję swój głos na Nvminer.

Wejdzie raz na jakiś czas, napisze, że jest na bieżąco i wyjdzie.

Prosiłbym o oddawanie głosu na czerwono pogrubioną czcionką.

Czyli liczą się tylko i wyłącznie głosy oddane na czefono?

W zasadach to przeoczyłem mój błąd przepraszam. Tak będę brał pod uwagę głosy tylko na czerwono.Z racji że są dość mocno widoczne i po tylu sezonach myślałem że to już stało się tradycją

Cóż, Koyiro pogrubił głos więc chyba mówił serio.