Dragonborn Sezon 3 [Gra]

Wątpie, myśle że żartował.

Ale nie był czerwony, więc nie.

Dzisiaj i tak będziemy szczelać, więc nie warto zabijać aktywnych, bo skończy się to olbrzymim spadkiem aktywności.

Jeżeli chodzi o mnie, to mój brak aktywności był spowodowany tym, że jest weekend i akurat miałem co robić. Nie chciałem jednak sprawiać wrażenia, że w ogóle nie mam zamiaru brać udziału, więc maznąłem te kilka postów. Po za tym nie udzielałem się w RP, bo później trudno się to czyta, tzn żeby zobaczyć coś konkretnego trzeba przelecieć pierdyliard stron, a to nie pomaga w wyborze.

Ja na razie nie głosuje, bo nawet podejrzeń nie mam. Może się coś zmieni, może nie.

Wasze rozmowy przerwał nagły ryk wściekłości. Wszyscy z przerażeniem pozamykali się w chatach. Następne co się dało słyszeć to inkantacja potężnych zaklęć w nieznanym wam języku. Półsmoki wiedziały... Otóż to Egzekutor potomek okrutnych czarnych smoków w swej furii przełamał barierę opiekuna i ruszył w pogoń za swą ofiarą.. Hantus uciekał z niewiarygodną jak na człowieka szybkością ale i to nie wystarczyło...

dragon_fury_700x525.jpg

Dziki oszalały przez furię półsmok dopadł go i jednym uderzeniem pozbawił go życia. Gdy odleciał wszyscy rzucili się do chatki Hantusa by sprawdzić kim był... Prawda okazała się szokująca.. Znaleziono ten o to symbol...

Dobrze widzicie Hantus był łowcą smoków.. Zaś kasta jaką dzierżył był mesmeri

Brawo dla dzikiego półsmoka, kimkolwiek jest.

Oj, jest źle. Tarcze Opiekuna coś może jednak przerwać.

Dziki półsmok egzekutor potrafi przerwać ponieważ tak samo jak opiekun zna magie smoków, tyle że ukierunkowaną na zniszczenie

A więc zła strona mocy strzeliła sobie samobója dla nas to dobrze.

Nawet bardzo. Straciliśmy dziś kilka ważnych klas, ale smoki to za nas odrobiły ;).

Plugawcy, te Dzikie. Jednak się na coś ten Dziki przydał.

Dzikie półsmoki chcą śmierci zarówno zabójców jak i półsmoków. Więc nie strzelili sobie samobója.

a więc dzięki smokom mamy mniej roboty :)

Niewiara o tym to akurat nie wiedziałem.

zapalmy trochę zioła za nasze półsmoki :D

Hehehe pewnie nikt mi nie uwieży ale planowałem głosować na niego dziś :D

Dzięki(pierwsza osoba z prawej strony)

"Dzikie Półsmoki- By wygrać muszą doprowadzić do śmierci wszystkich łowców oraz "oswojone" półsmoki"

Nasze Cosiek? Toż one chcą nas wszystkich pozabijać.

istnieją także te dobre...

Cosiek jak zwykle nie ogarnia :P jemu fajki nie dawać

Oddaję głos na Vanziom'a. Jego poprzedni post jakoś dziwnie mnie niepokoi.

Wasze rozmowy przerywa pojawienie się tajemniczej osoby

Przybyłem aby przypomnieć wam o tym że zbliża się czas ofiary.. Wybierzcie mądrze..