Dragonborn Sezon 3 [Gra]

Zabójcy- By wygrać muszą zabić wszystkie 4 smoki. (Nie interesuje ich to czy są one dobre czy złe

Dobre półsmoki+wieśniaki-Muszą obronić półsmoki stojące po dobrej stronie barykady. W tym celu by wygrać zginąć muszą wszyscy zabójcy oraz dzikie półsmoki

Dzikie Półsmoki- By wygrać muszą doprowadzić do śmierci wszystkich łowców oraz "oswojone" półsmoki

Proszę czytać uważnie

Niewiara, to kiedy my tam wchodzimy?

wlasnie

W myśl powiedzonka że pieniądze rządzą tym światem śmierć nie chciała być gorsza. Została sowicie przekupiona przez Vanzioma i zwraca mu życie. To samo uczyniła z Nesquikiem...

Gorzej było ze zmiażdżonym Hantusem.. Jego udało się przywrócić do życia połowicznie... Jest zombiakiem....

Wchodzą następujące osoby

Kakeru,Redzuko2,Cosiek, Sentriel, Facos 14

Było mi miło być w tak zacnym gronie ale chyba się już nie zobaczymy. Chyba że wyjdę z tego jako tako cały.

Cóż, może uda mi się was ochronić.

Pamiętaj cośku że zawsze istnieje handlarz śmierci..

Wybrańcy zostali wybrani... Kakeru, Redzuko2, Cosiek, Sentriel, Facos 14... Wrota się otwierają...

Jesteście gotowi? Wchodzicie... tam za... 15 min.

Wybrańcy zostali wybrani... Kakeru, Redzuko2, Cosiek, Sentriel, Facos 14... Wrota się otwierają...

Jesteście gotowi? Wchodzicie... tam za... 15 min.

ehh zara usne

Thx za powtórzenie, nie usłyszałem za pierwszym razem.

Nie, no, każdemu się może zdarzyć.

Dżizys marja, jeszcze 15 minut, nie wytrzymam.

Idę się ogolić bo przecież trzeba jakoś wyglądać przed tak ważnym wydarzeniem jak zesłanie nas na jakieś zadupie.

Przypominam, że po wejściu tam, nie będziecie mogli pisać do swoich współgraczy. Możecie rozmawiać tylko z osobami przebywającymi tam.

P.S.: Przepraszam za powtórzenie.

:D

spk

@up

Ten double post to raczej nie jest przypadek, co?

przypadek :)

kakeru detektyw :)