Oddaje głos na SquireComic. Jaki powód ? Głosowałem na niego raz przed swoją śmiercią i dziwnym trafem umarłem .
Dragonborn Sezon 3 [Gra]
Vanziom też mam podejrzenia co do niego, bo pisze tylko jeden post od razy głosując i zawsze za tłumem...
Też mam swoje własne podejrzenia. Nie mam zamiaru się nimi dzielić, troszkę się boje.
Głos na SquireComic.
Jest on bardzo podejrzany i do tego nie wieże w zbieg okoliczności dotyczący mojej śmierci .
a więc głos idzie na SquireComic.
Nie mam zamiaru się nimi dzielić, troszkę się boje
To co powiedziałeś jest bez sensu . Przecież jeśli dziś nie zginiesz to jutro polecą na Ciebie głosy z wiadomych względów .
Jest po prosu rzecz która mnie może zabić właściwie już. Nie chce tego wkurzyć.
Mój głos idzie na SquireComic. Czemu? Bo wypowiada się raz na ruski rok a jak się wypowie to raczej tylko głosuje i nic więcej. Myślałem że tylko mi się nie podoba ale się chyba myliłem.
Przepraszam za moją nieobecność, ale miałem kilka rzeczy do zrobienia.
Co do głosowania, nie sądzę, aby byli jacyś podejrzani, więc dzisiaj pójdę bezmyślnie za głosem tłumu i mój głos idzie na SquireComic.
Koyiro przynajmniej szczery byłeś
Piszę z telefonu.
SquireComic to pewny zabójca. Dlaczego? Dowody przedstawiliscie wcześniej. Głosuje na SquireComic
Pradawne siły zostały uwolnione . Gdy mistyczny przedmiot został aktywowany cała jego moc uderzyla w JunioRa. Był on Jasnowidzem.
Witam wszystkich towarzyszy, jestem nowy w wiosce Nie wiem nawet, czy wbiłem za kogoś, Niewiara do mnie napisał, to pykam. Narazie nie głosuje, bo nie chce mi się tylu stron przeglądać.
No to straciliśmy jedna z najważniejszych osób. Straszna szkoda
Kolejną ofiarą stał się Koyiro. Magiczna strzała wystrzeliła wprost z cienia zabijając go.. Koyiro był strzelcem
Wielka szkoda
Edit: Hahahhaha historia się powtarza ;D epic strzelec
Jak widać w rodzinie nic nie ginie. Przez to Koyiro odziedziczył umiejętności strzeleckie po przodkach. Szkoda że nie mieli oni żadnych umiejętności
Mieli. Strzelali do kogo popadnie . Zastanawia mnie fakt czy są spokrewnieni z warcraftem
Słuchajcie! Ta magiczna moc, to moja wina! Z tego budynku otrzymałem część teleskopu, który połączyłem z częścią sentriela! Dowiedzieliśmy się kim jest Koyiro i Misiael! Misiael to zabójca - illuminati! zmieńcie głosy na Misiaela! Zmieniam głoś na Misiaela!
Zaraz potem jak dowiedzieliśmy kim jest Koyiro został postrzelony przez tego mrocznego strzelca! wg mnie Sentriel też jest zabójcą! Pisał mi na pw, kiedy się kontaktowaliśmy, że jest strzelcem. Kłamał! Właściwie, mówił prawdę, ale nie całą!
Zaufajcie mi, głosujcie dziś na Misiael'a, a jeśli będzie tym kim mówię, głosujcie na Sentriela! Jestem pewien!
Aha. I mamy ci tym razem uwierzyć?. Kolego nie siej kłamstw, bo i tak daliśmy ci już szanse.