Dragonborn Sezon 3 [Gra]

Słuchaj ty! Magiczny teleskop (pomysł Hantusa) dał nam możliwość prześwietlenia 2 osób i zabicia jednej. Niestety zabiliśmy dziś JuniorRa. Zobaczyliśmy też, że Koyiro to "strzelec zawodowiec" a ty, Misiaelu jesteś Illuminatim!

Proszę, dajcie mi chociaż ten 1 raz kredyt zaufania!

Tak, tak. Z reszta ludzie mają mózgi i wybiorą mądrze. Jednak strata mnie może być dla was stratą ważnego sojusznika

Dzisiaj na pewno nie zmienię swojego głosu . Wezmę twoje "teorie" kakeru pod uwagę .

Nie wierzcie Misiaelowi! Ten budynek nie był bez celu! Ten Teleskop zadziałał, jak myślicie, co zabiło JuniorR'a?

Lepiej mi powiedz co zabiło facosa. W obu przypadkach nie wiadomo

Nikt nie wie co zabiło Facosa. Ci z góry nie chcą powiedzieć. Po prostu nie wyszedł.

Ludzie, ten jedyny raz, ZAUFAJCIE MI! ZMIEŃCIE GŁOS! MISIAEL NAPRAWDĘ JEST ZABÓJCĄ! JEST ILLUMINATIM!

Przepraszam, ale nie masz argumentów. Twoje słowa są jak tępe noże.

Mam. Tą moc, która ujawniła mi klasę twoją, Koyira, i odebrała życie JuniorR'owi.

Wieśniacy, jeśli umrę, za pomstę, zagłosujcie na Misiaela, on JEST zabójcą. Sentriel też nim jest.

Podobno jesteś opiekunem. Skład więc ta moc

Kakeru pomyśle nad tym dziś na pewno nie zmienię zdania . A twoja śmierć nie będzie na pewno winą Misiaela w 100% przecież i tak masz zginąć w sumie

Powtarzam, jako nagroda z tego budynku, mogłem odkryć, razem z sentrielem, który mnie nieźle oszukał, klase 2 osób i jedną uśmiercić. Wybraliśmy Ciebie Misiaelu i Koyiro. Ty jesteś zabójcą Illuminatim, a Koyiro był strzelcem zawodowcem (jak to nam ten teleskop powiedział). Niestety zabraliśmy życie JuniorR'owi.

Vanziom! Proszę, nie marnuj głosów! zagłosuj dziś na Misiaela! proszę! Nie pożałujesz! Będzie jeden zabójca mniej!

Zdania dziś nie zmienię . Pomyśle nad tym jutro .

To ja w takim razie powiem że znalazłem nocnik grozy który powiedział mi że to vanziom jest zabójcą więc na niego głosujcie. Sory kakeru ale to co napisalem ma tyle samo co to co ty napisałeś

Oooo kurde nocnik grozy mnie przejrzał f*ck :< heheh xD

Hantus, byłeś tam. Dostałem ten Teleskop. KTÓRY POZWALAŁ NA ODKRYCIE KLAS. PRAWDA!?

Zmykam film oglądać bd później

Hantus, jak nie odpowiesz to żywię do Ciebie hejta.

Kakeru nie wiem czego chcesz od zombie

Żeby mówił ._.

Ale to są zwłoki. Które chodzą. Straszne