Dragonborn Sezon 3 [Gra]

Może mają struny głosowe, co!?

Pewnie pognite

Dobra, ludzie ja znikam. Będę później, ale raczej jutro (senseless sentence is full of sense).

Pamiętajcie, gdy byłem w tym budynku, odkryłem:

MISIAEL - Zabójca, dokładniej Illuminati, wpływa na głosowania, prosiłbym pana egzekutora o jego jutrzejszą śmierć.

Sentriel - Zabójca, dokładniej ten skurczysyn od 100% celnej strzały.

Dobranoc.

Oj kakeru. Widzę że jesteś bardzo zdesperowany by ludzie nie dowiedzieli się kim jesteś ale próbuj dalej

To co mówi Kakeru jest tylko po części prawdą... Misiael jest zabójcą, tak powiedział nam ten artefakt, ale ja żadnym zabójcą nie jestem...Skoro rzekomo powiedziałem, że jestem strzelcem, to po co miałbym strzelać w prawdziwego strzelca?

Ale strzelcem nie jesteś. Poza tym dla ciebie każda martwa osoba to po części zwycięstwo. Znam takich jak ty. Po potem wbijają ci nóż w plecy

Głosując na mnie zginiecie, nie z takiego powodu że jestem zabójcą lecz jestem kimś ważniejszym dla wioski.Wiem że mi nie uwierzycie ale próbować zawsze można (mówię prawde).

Nie uwierzę. Jesteś za mało aktywny. Idealny zabójca

Możesz nie wierzyć, ale ostrzegałem i nie zdziwię się jeśli po moim zginięciu napiszecie taki post: "Więc jednak miał racje!".

No własnie nim nie jestem i dobrze zdaje sobie z tego sprawę, ale to, że jesteś zabójcą Misiaelu jest prawdą bo artefakt nie kłamał

A jeśli? Wtedy stracicie ważnego sojusznika

Hantus, byłeś tam. Dostałem ten Teleskop. KTÓRY POZWALAŁ NA ODKRYCIE KLAS. PRAWDA!?

Może tak, a może nie...

To się narobiło. Dziś nie zmienię głosu ale jutro możliwe że zagłosuje na Misiaela ale musiało by coś jeszcze mnie do tego skłonić bo same słowa to za mało.

Więc sądzisz, że ja i Kakeru jesteśmy zabójcami i wymyśliliśmy sobie historyjkę z artefaktem... Zwłaszcza, ze on oskarża mnie teraz o bycie zabójcą

No wiesz doświadczenie w innych sezonach nauczyło mnie że siła perswazji i różnych kłamstw jest ogromna. Jutro pomyśle nad głosem.

Mam tylko taką nadzieję że będziecie mieli co jeść i nie umrzecie z głodu ...

Fiu Fiu Fiu... Z nowo przybyłych ktoś się okazał dumnym wychowankiem szkółki strzelnictwa pod imieniem Koyira oraz Warcrafta Wspaniałych. Chcąc rozsądzić spór trafił Sentriela.... Był on Egzekutorem. Dzikim Półsmokiem....

Dobra z góry przepraszam, że mnie nie było, ale dzisiaj nie miałem w ogóle czasu.Po przeczytaniu tego wszystkiego już sam nie wiem na kogo głosować, ale patrząc na ilość głosów oddanych na SquireComic mój głos i tak pewnie by nic nie zmienił, więc dziś wstrzymam się odgłosu.No chyba, że pojawią się jeszcze kolejne poszlaki.

Nie masz po co zmieniać głosu, i tak zabójcy mnie zabiją bo wszyscy już wiedzą kim jestem.

Wiedziałem że z Sentrielem jest coś nie ok. teraz jesteśmy bezpieczniejsi. Chyba kakeru też nas trochę okłamał