Dragonborn Sezon 3 [Gra]

Wszystkie rozmowy uciszył nagły świst strzały i donośny krzyk"Aśnaebaem". Strzała dumnie poleciała wprost w zaskoczony tłum i praktycznie wszyscy upadli na ziemie próbując uniknąć niechybnej śmierci... Praktycznie...

Nekrolog:

Imię:Biernass

Przyczyna Zgonu:Trafienie bezpośrednie w głowę.

Tłum od razu zaczął przeklinać w niebogłosy na zidiociałego nawalonego jak szpadel strzelca. Po zorientowaniu się kto został zabity wszyscy jak jeden mąż pognali do jego miejsca zamieszkania w celu przeszukania kwatery. Anuż widelec dziad ten był łowcą??. Lecz gdy tam dotarli nie wierzyli własnym oczom. Na stojakach z bronią umiejscowiony był pięknie zdobiony miecz półtoraręczny. Na manekinie dumnie widniała zbroja w rogu zaś oparta o ścianę była tarcza. Dobrze widzicie, to nie omamy spowodowane upojeniem alkoholowym. Biernass był Strażnikiem.Jego dusza zaś wyjąc z rozpaczy została wessana przez małą czerwoną kuleczkę.... Chyba to miał na myśli mroczny władca jak go określiliście że śmierć nie jest największą ceną..

aha

Nosz k**wa, nie dość, że debil, to jeszcze nawalony strzelał.

W dupe węża. Kolejny rozgarnięty strzelec.

Yhhh, mówiłem nie pić, a wyście te ruskie gówno ...

Kolejny strzelec idiota -_- Przodek Koyira ma dumnego następcę.

Swoją drogą może wiecie dlaczego Vanizom i Facos tak cicho siedzą?

Mamy po strażniku, najwidoczniej strzelec miał dobre oko :(

Takiemu strzelcowi to tylko zabrać strzały i wykastrować żeby go nie ciągnęło do łucznictwa.

SquireComic chyba spite...

Wiedziałem żeby nie pić ..

A sam wódkę nosem wciągałeś.

Nosem mniejszy efekt ;D

Też mnie tak musisz nauczyć.

Wasz spór przerywa ciche lecz wszechobecne recytowanie zaklęć. Nagle nad wioską eksploduje białe pokrzepiające światło otulając was swymi promykami. Gdy promienie te zetknęły się z waszymi ciałami poczuliście ciepło oraz nadzieję. To znak że czuwa nad wami opiekun.

Jest taka klasa?

"Półsmoki

Zesłaniec Przodków- Raz na 3 dni dzięki jego aurze myśliwy wracają z obfitego polowania(każdy z nich zbiera 5 żywności)

Opiekun- Dzięki tej zdolności nikt w wiosce nie może zostać zamordowany. Raz na 4 dni może aktywować tą zdolność"

Nie za poźno ktoś użył ?

Pamiętajcie o tym że zdolność ta nie obejmuje głosowania.

Nie wiadomo co się mu pod czaszką wierciło.

Dzięki kakeru za wyjaśnienie. Nadal na mnie działa ten "specyfik".