Dragonborn Sezon 3 [Gra]

Wasz spór przerywa ciche lecz wszechobecne recytowanie zaklęć. Nagle nad wioską eksploduje białe pokrzepiające światło otulając was swymi promykami. Gdy promienie te zetknęły się z waszymi ciałami poczuliście ciepło oraz nadzieję. To znak że czuwa nad wami opiekun.

Jesteśmy bezpieczni :)

Tym czasem żegnam się z Wami na dziś. Trzeba się wyspać, żeby jutro dobrze myśleć.

Branoc wszystkim. Ale jutro będe miał kaca że hej.

Za jaja szczelca i na LATARNIE!!!

Alloha wszystkim. Wróciłem z niebezpiecznej przygody czy coś.

Dzięki super spykamerce przejrzałem cały temat i stwierdzam, że to może być najlepszy sezon :D

Co do strzelca... Jedynie pogratulować...

Alloha

Piłeś? Nie strzelaj. Mamy na prawdę wielkie szczęście , że opiekun nad nami czuwa. Wszak nigdy nie wiadomo co może się stać.

Ahoj ludzie. Zaczynam się czuć winny, przecież to ja znalazłem ten alkohol, to przeze mnie strzelec był pijany.

Z drugiej strony, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.

Po świetnie przespanej nocy myślałem, że ten dzień nie będzie aż tak brutalny, ale nie.Strzelec musiał dać znak, że istnieje...

Od wieków nad naszym miastem ciąży klątwa. Zawszę z pokolenia na pokolenie strzelec jest coraz gorszy.

Misiael zgadzam się z Tobą.Zamiast poczekać, aby być pewnym, że ofiara to zabójca oni wolą zabić pierwszą lepszą losową osobę.Paranoja

Historia lubi się powtarzać, miejmy jednak nadzieje, że to ostatni niecelny strzał w wykonaniu naszego strzelca. Swoją drogą minął dzień, a my dalej dopiero rozpoczynamy przygodę. Biesiady, biesiadami, ale niewinni umierają.

Nie zapominajmy, jest jeszcze drugi strzelec.

Czołem kompani! Zapewne dzisiejszego dnia będą tylko strzały, mam tylko nadzieję, że nie zabijemy żadnego porządnego drucha.

Witam wszystkich. Zostało może trochę jeszcze tego ruskiego alkoholu?

A ostrzegaliśmy, wspominalismy jak to przodkowie strzelali, kiedy to trzeźwy umysł im siadał...

Polej mi ostatniego kielonka.

Sentriel, już Ci dam, zostawiłem sobie mały zapasik.

Łap kielicha!

Dzięki Kakeru. Nie ma to jak zacząć dzień od kielicha wódki

Zaczniesz od kielicha wódki, a możesz skończyć z dziurą w głowie dzięki strzelcowi.Ale miejmy nadzieję, że drugi strzelec ma troszkę rozumu.

Kolejny strzelec idiota Przodek Koyira ma dumnego następcę.Swoją drogą może wiecie dlaczego Vanizom i Facos tak cicho siedzą?

Po tym waszym ruskim specyfiku film mi się urwał . A tak naprawdę nie macie co po nocach robić ze do 1-2 na forum siedzicie xD ?

Miejmy nadzieję że strzelec następnym razem się bardziej popisze heh :)

O mój Boże. Ten wasz alkohol to za mocny na moją głowę... Ledwo z łóżka się wyrwałem. Strzelec.. eh.. bez komentarza. Miejmy nadzieję, że następnym razem pójdzie mu o wiele lepiej.

Ciekawi mnie jedno, jak stary ten alkohol jest. Pewnie ma ze 100 - 150 lat. A ty jak uważasz, Niewiara?

Vanziom, ja wczoraj nie miałem co robić, więc sobie siedziałem i patrz jaki piękny Roleplay odwaliłem.