Dragonborn Sezon 3 [Zasady i Rekrutacja]

Dopisany

Tak w cholere pokręcone...ale dopisz mnie jak możesz.

(czy czasem nie jest tutaj zaburzony balans? Pewne klasy postaci wydają się pod pewnymi aspektami "OP")

mnie w sumie też możesz dopisać

Hmm co wy na to by dodać cyrulikowi tak jak było u yanga że ma szanse odratować ludzika po ataku?

Zostały wprowadzone drobne zmiany co mam nadzieję uspokoi co niektórych co do balansu

Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości bądź propozycje pisać ^^

Może i to trochę głupie, może i to śmieszne, ale co ty na to aby dodać dzikim półsmokom i półsmokom klasy? Np. "Zesłaniec przodków" - raz na (2/3) tury wydaje z siebie donośny ryk płoszący okoliczną zwierzynę na jeden dzień. W takim wypadku myśliwi muszą (muszą, mogą, zależy od nich samych) podążyć w głąb lasu by znaleźć jakieś zwierzęta. Mogą tam zostać napadnięci przez smoki/wilki lub inne drapieżniki.

A dla "zwykłych" półsmoków chociażby to: "Smocze błogosławieństwo" - błogosławi losowo wybranego myśliwego, któremu nic na polowaniu się nie stanie i wróci z zapasem jedzenia. Użycie raz na (2/3) tury.

I co powiesz na to? Jeszcze wymyślić jakąś inną klasę dla obydwóch, tak żeby były mniej więcej równe. Jakiś buff/debuff.

Hmmm dobry pomysł ;). Myślałem też nad tym aby sobowtór dostał też specjalne umiejętności udawanej klasy? Co wy na to?s

Zmiany zostały wprowadzone. Prosiłbym o zapoznanie się z nimi.

Podobają mi się zmiany. Na pewno nie będzie nudno.

Ano, na pewno nie będzie nudno. Ale chciałbym już zaczynać, zwłaszcza, że jakoś się przydałem w robieniu klas :S

Poza tym, trzeba jeszcze na dwóch luda poczekać.

Czy tylko ja mam wrażenie, że te osoby z 1 postem to tak naprawdę 1 osoba? Oczywiście nie chce nikogo urazić.

A dlaczego tak uważasz? Zapisałem się z bratem, to tyle.

Wszystko się wyjaśni podczas gry. Jesteście za tym aby sobowtór miał zdolności klasy którą udaje czy żeby ich nie miał?

I nie na dwóch ale na trzech ludziów musimy czekać

Po prostu napisz do któregoś moda, i jak będą mieli to samo IP to perm i tyle.

Ok, napiszcie.Mi to nie przeszkadza ;)

Niewiara, lepiej żeby nie miał, bo jak sobie zacznie udawać Illuminati to, jeśli się zgrają, co 2 dni to zabójcy będą kontrolowali głosowania.

SquireComic, luz, nie oskarżam was, czy coś. Dla mnie to po prostu trochę dziwne, że nagle pojawiają się 3 świeże osoby w jednym temacie.

Chociaż tak też chyba było w 1 sezonie, ze mną i Jaskrem. Byliśmy tam całkiem nowi. HIPOKRYZJA FTW.

Sobowtór mógłby tylko udawać klasy wieśniaków. Nie mógłby udawać ani półsmoków ani zabójców ;). Ale decyzje pozostawiam wam.

craccked napisał, że nikt nie ma multi acc tutaj więc spoko. Ale czy dobrym pomysłem jest dawanie osób z tak małą ilością postów?

Wchodzę w to ! :D

Liczba postów o niczym nie świadczy przecież. No i oczywiście mam nadzieję że nowi gracze będą się udzielać :)

No dawać ludziki, jeszcze 2 osoby i startujemy!

Chyba, że usuniemy po jednej klasie/osobie wieśniakom i zabójcą?

Jeżeli chcecie mogę usunąć np: kapłana oraz sobowtóra. I możemy zaczynać w 16

Wg. Mnie można poczekać jeszcze 1 dzień i potem usunąć te klasy, żeby zacząć grać.