Chciałbym poinformować że początek już mam gotowy jak coś
I klasy rozdane. Zaczynamy?
Chciałbym poinformować że początek już mam gotowy jak coś
I klasy rozdane. Zaczynamy?
jakbyście dzisiaj wystartowali, to nie dam rady nic napisać i dopiero od jutra się włączę w grę
Ja też muszę was przeprosić jeśli w pierwszy dzień gry mnie nie będzie. Mam problem z netem raz wolny raz szybki samo wejście na forum zajęło mi pół godziny.
A ja będę
Można zaczynać, nie ma po co czekać, już raczej nikt nie dojdzie.
Dobra niebawem rozlosuje klasy i zaczynamy. Wie ktoś czemu nie mogę wstawić żadnego obrazka?
Dobra niebawem rozlosuje klasy i zaczynamy. Wie ktoś czemu nie mogę wstawić żadnego obrazka?
Obrazek nie może być w formacie JPG.
Ale ogólnie gdy klikam wstaw obrazek zawiesza mi się strona i nic nie mogę zrobić. No ale nic. Obędę się bez tego.
Warcraft opróżnij skrzynke. Dobra nieważne napisałem ci na gg
pisze sie jesli zostalo jeszcze mjeisce
To w końcu jakie są proporcje klas?
Napisałem w grze. Mam nadzieję że wszelkie wątpliwości się rozwiały
Przykro mi panowie, z zaistniałych okoliczności muszę odejść, a tam gdzie idę internetów nie będzie. Mam nadzieję, że poradzicie sobie bez Azraela i znajdzie się jakiś zastępca.
@Takie info dla vanzioma: Miałem grać, ale pewien nagły zbieg okoliczności mi to uniemożliwia.
Jeżeli ktoś chętny do gry to pisać.
Fajnie się grało. Przez chwilę...
No trochę krótko ale cóż zrobić jak takie bydle na ciebie się rzuciło
Chciałem zastrzelić hantusa ale mi sie nie udało, i ustrzeliłem jakiegoś innego łba xD
Zapowiada sie switny sezon. Szkoda ze dla mnie sie skonczyl.
VampirLord. Gra jużwystartowała. Ale jako że jest więcej chętnych to pomyślimy . Vanziom śmierć to dopiero początek drogi. Jedni odchodzą(klasy) drudzy zawsze mogą przyjść .
To robisz temat Dragonrborn Sezon 3 [Zaświaty] albo cóś? Skoro śmierć to nie koniec mógłbyś dawać im jakieś zadania albo eventy robić... lub zwykły temat dla truposzy
Ciekawa opcja te zaswiaty. A ja mam kilka propozycji do kolejnego sezonu. Np by kazdy mogl wypowiedziec jedno czy dwa slowa po swojej smierci tak jakby agonia