Dragonborn Sezon 3 [Zasady i Rekrutacja]

Chciałbym poinformować że początek już mam gotowy jak coś :)

I klasy rozdane. Zaczynamy?

jakbyście dzisiaj wystartowali, to nie dam rady nic napisać i dopiero od jutra się włączę w grę :)

Ja też muszę was przeprosić jeśli w pierwszy dzień gry mnie nie będzie. Mam problem z netem raz wolny raz szybki samo wejście na forum zajęło mi pół godziny.

A ja będę :P

Można zaczynać, nie ma po co czekać, już raczej nikt nie dojdzie.

Dobra niebawem rozlosuje klasy i zaczynamy. Wie ktoś czemu nie mogę wstawić żadnego obrazka?

Dobra niebawem rozlosuje klasy i zaczynamy. Wie ktoś czemu nie mogę wstawić żadnego obrazka?

Obrazek nie może być w formacie JPG.

Ale ogólnie gdy klikam wstaw obrazek zawiesza mi się strona i nic nie mogę zrobić. No ale nic. Obędę się bez tego.

Warcraft opróżnij skrzynke. Dobra nieważne napisałem ci na gg :D

pisze sie jesli zostalo jeszcze mjeisce

To w końcu jakie są proporcje klas?

Napisałem w grze. Mam nadzieję że wszelkie wątpliwości się rozwiały :)

Przykro mi panowie, z zaistniałych okoliczności muszę odejść, a tam gdzie idę internetów nie będzie. Mam nadzieję, że poradzicie sobie bez Azraela i znajdzie się jakiś zastępca.

@Takie info dla vanzioma: Miałem grać, ale pewien nagły zbieg okoliczności mi to uniemożliwia.

Jeżeli ktoś chętny do gry to pisać.

Fajnie się grało. Przez chwilę... ;)

No trochę krótko ale cóż zrobić jak takie bydle na ciebie się rzuciło ;)

Chciałem zastrzelić hantusa ale mi sie nie udało, i ustrzeliłem jakiegoś innego łba xD

Zapowiada sie switny sezon. Szkoda ze dla mnie sie skonczyl.

VampirLord. Gra jużwystartowała. Ale jako że jest więcej chętnych to pomyślimy :). Vanziom śmierć to dopiero początek drogi. Jedni odchodzą(klasy) drudzy zawsze mogą przyjść :).

To robisz temat Dragonrborn Sezon 3 [Zaświaty] albo cóś? Skoro śmierć to nie koniec mógłbyś dawać im jakieś zadania albo eventy robić... lub zwykły temat dla truposzy :P

Ciekawa opcja te zaswiaty. A ja mam kilka propozycji do kolejnego sezonu. Np by kazdy mogl wypowiedziec jedno czy dwa slowa po swojej smierci tak jakby agonia