Dragonborn Sezon 4 [Gra]

Również was opuszczam , mam nadzieje że jutro już nie będzie bolała mnie tak głowa i prężnie będę mógł pomóc w dochodzeniach, o ile sam nie zostanę posądzony, jakimiś bezpodstawnymi argumentami. Dobranoc

Co do dnia jutrzejszego, coś czuje że mój głos poleci na vanzioma, jest nieaktywny i nie wypowiada się na ważne tematy.

Czytam sobie to grę dla ciekawości i Squire po prostu umarłem ze śmiechu xD

Wow, zaraz będą na mnie głosować bo cię zabiłem moją głupotą xD

Ja też uciekam spać. Dobranoc...

Wchodzę do tematu czytam i myślę sobie czy nie zmienić głosu z Misiaela. Ale widząc jego oskarżenia wszystkich na około i wyzywanie że źle robimy, to mnie przekonało że nie zmienie głosu.

Good najt.

Post Skok'a:

"Ojojojoj.. znowu zaspałem oddaje głos na Misiaela"

Po chwili Misiael napisał:

Edit-Skok fajnie że pokazujesz że jesteś zabójcą. Wchodzisz do tematu i głos od tak.

Po tym skok szybko zedytował post.

A to się narobiło... Ciekawe czy jutro uda się nam uratować? Nic to, na razie gra dla mnie to absolutna zagadka.

Hmmm na chwilę obecną dla mnie najbardziej podejrzany jest Skok.Wkopał się tym co opisał Warcraft, więc jeżeli jutro nie zdobędziemy nowych poszlak swój głos oddam zapewne na Skoka.

@EDIT

I tak poza tym to dobranoc wszystkim ;)

No właśnie ten z edytowany post.Było to co najmniej dziwne i nie sportowe. Czyżby skok przestraszył się oskarżenia Misiaela i zmienił strategię?

Ja zostaje przy Sentrielu. Faktycznie Misiael źle zabrał się do przekonywania kogokolwiek, ale koniec, końców, nie można sobie pozwolić na kolejną gafę. Gość wszedł i był na tyle pewny pozbycia się Misiaela że oddał na niego swój głos niemalże od razu. A wtedy jak wiadomo Misiael nie zdążył się jeszcze rozkręcić ze swoją "motywującą" gadką.

Już przybywam z wytłumaczeniem, zauważ że ten post jest napisany o godzinie 21:59 , napisałem go szybko aby załapać się do głosowania i był tam błąd który chciałem poprawić :)

Gdybym się przestraszył oskarżenia to raczej bym zmienił głos nie uważasz? :P

Dla mnie najbardziej podejrzana jest Femma. Tutaj niby udaje, że nie wie jak grać, a za plecami może być zabójczynią.

666 post, dla SZATANA XD

Junior, Femma się nie wychyla i nie dążyła do upadku naszego jasnowidza (w przeciwieństwie do Ciebie), więc zrzucanie na nią winy to dość absurdalna sprawa. Tym bardziej że jest tu pierwszy raz i niekoniecznie musi dokładnie wiedzieć co się tu do diaska dzieje (jak każdy zresztą). Uważam że zabicie Femmy będzie jedną z tych bezsensownych rzeczy (zaraz po eliminacji Misiaela) które sprowadzą na nas upadek.

Jeszcze to przemyślę.

Ja nie dążyłem do eliminacji Misiaela. Wydawał mi się podejrzany to się tym z wami przedstawiłem.

W takim razie co powiesz o Sentrielu?

Mam podejrzenie że ty Askachael'u jesteś zabójcą, jakby nie patrzeć jesteś jednym z najbardziej aktywnych graczy, wykorzystałeś głosowanie na Misiaela stanąłeś po jego stronie.. I teraz lud Cię nie podejrzewa.. Nieźle to wykombinowałeś ;)

O Sentrielu nic nie powiem. Skok, zgadzam się. Chociaż ty też mogłeś obrać taką strategię ;)

Problem jest w tym że stałem po jego stronie od początku, a to nie byłoby mi na rękę, jestem aktywny bo nie mogę sobie pozwolić na zbyt długie milczenie. Lud mnie nie podejrzewa? Właśnie obaliłeś tą teorię. Poza tym polowano na mnie zeszłej nocy, tylko strażnik ocalił mi tyłek. Dlatego został mi dzień, góra dwa (dopóki zabójcom nie zejdzie czas na użycie umiejętności), więc skoro mój zegarek tyka, czemu miałbym się temu biernie przyglądać? :)

Skok chyba lepiej jest być aktywnym niż nic nie pisać czyż nie?Taki argument jak dla mnie jest głupotą, ale co innego już ta obrona Misiaela w celu odwrócenia od siebie uwagi.Trzeba się nad tym poważnie zastanowić.