Nic nie powiesz o Sentrielu, ponieważ gracie do jednej bramki. Tak jak ja z Misiaelem, problem jest w tym że lud wyeliminował mojego sojusznika i przy okazji pokazał że jest jasnowidzem, który w dodatku prześwietlił mnie, bo miał takie podejrzenia jak wy teraz
Dragonborn Sezon 4 [Gra]
JunioR nawet jeśli obrałem to jakoś mi się nie udało >.< połowa graczy mnie podejrzewa Askchael.. masz jakieś niezbite dowody że to właśnie Ciebie strażnik ochronił?
Nic o nim nie powiem, bo nie jest dla mnie podejrzanym. Jak chcesz to na mnie głosuj. Stracicie jedną z ważniejszych osób i tyle.
Takie spokojne mówienie o tym, na kogo wczoraj polowano nie jest najbezpieczniejsze. Chyba że to kolejna zasłona dymna... Poza tym dobrze, że strażnikowi się udało, szkoda tylko innych mocy i innych osób
Mam, ale jednak pokazywanie wiadomości od Niewiary, byłoby po prostu poniżej wszelkiej krytyki. Ofiara wie że była atakowana a ja to powiedziałem już wczoraj, dopiero dzisiaj są ku temu wątpliwości, a nikt inny do tej pory nie stwierdził że to jego chciano zabić. Logika, prawda? Junior, mówisz w ten sposób który potępiłeś u Misiaela, z chęcią bym sprawdził kim jesteś, ale na poprzednim głosowaniu utworzyły się dwa najmocniejsze fronty. Misiael i Sentriel, skoro jeden z nich okazał się być dobry, najrozsądniej będzie sprawdzić drugiego.
Mesmeri- Potrafi na siebie bądź członka swego bractwa rzucić zdolność chronienia się przed jasnowidzem bądź strzelcem. Raz na dzień takie małe przypomnienie
Mesmeri- Potrafi na siebie bądź członka swego bractwa rzucić zdolność chronienia się przed jasnowidzem bądź strzelcem. Raz na dzień takie małe przypomnienie
Ale wtedy jasnowidz mógłby się skapnąć że coś nie tak. Takie małe sprostowanie
Hipotetycznie rzecz biorąc jasnowidz mógł pomyśleć że po prostu nie ma Ciebie przy komputerze
Nie mówię jak on. Po części tak, ale on jeszcze oskarżał innych.
A właśnie - czy ktoś wyleciał odgórnie - za nie wypowiadanie się i nie głosowanie?
Raczej nikt.
Skajlan wyleci. Szukam innej osoby na jego miejsce.
Skajlan został zabrany przez tajemniczą czerwoną kuleczkę.
Na jego miejsce wchodzi Meres
I żeby nie było niejasności bo zawierzyłem że weźmiecie to na logikę i się skapniecie.... Gwardzista może również bronić daną osobę.
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Za chwilę zabiorę się za czytanie.
Witamy w tym padole łez
No cześć.
Cześć świeżak.
Tak coś cicho się zrobiło. Macie jakieś podejrzenia ?
Dotychczasowe podejrzenia to:
-Sentriel-podobnież głosuje za głosem ludu
-Skok-edytowanie postu
-Askchael-bronienie Misiaela w celu odwrócenia od siebie uwagi
Nie są to moje podejrzenia tylko wasze.Jeżeli coś pominąłem to proszę uzupełnić to co napisałem.
Ja byłem również podejrzewany..
Ach no tak.Pozostaje ten Niewiara co wszystkim spamuje na PW pisząc o jakichś klasach.