Dragonborn Sezon 4 [Gra]

Co do dnia jutrzejszego, coś czuje że mój głos poleci na vanzioma, jest nieaktywny i nie wypowiada się na ważne tematy.

Niby nieaktywni mieli po dobie lecieć.

Teraz musimy się zastanowić na poważnie. Każdy z nas może być zabójcą.

Jeśli Misael uważa że ja jestem zabójcą to grubo się myli, gdyby nie jego dziwne wywody... Echh

Aczkolwiek teraz już wiem że nie warto ślepo wierzyć w domysły innych.

Nieaktywni polecą sami... Ja sądzę że powtórzę głos, główny motor który oskarżał jasnowidza, więc zawsze jakaś podstawa. No a poza tym, niebawem i ja wyzionę ducha. Zabójcy próbowali mnie sprzątnąć

Obecnie najbardziej prawdopodobnym tropem jest skok2400

Był jasnowidzem. Mógł cię prześwietlić. Powiem ci to szczerze, jesteś dla mnie najbardziej podejrzanym.

No więc Ci powiem że mnie prześwietlił i dlatego broniłem mu tyłek....

Warcraft947 na jakiej podstawie tak sądzisz?

Więc nie prześwietlił skoka. I znowu punkt wyjścia.

Skok, wchodzisz tu dosyć rzadko, a jak już, to stwierdzasz oczywiste fakty, głosujesz za głosem tłumu, przytakujesz innym. Dlatego.

Cóż. Muszę się z tym przespać. Żegnajcie moi mili. ( pół RP xd )

Ja tak samo, gnajt.

Hmm rzeczywiście mogło to wydawać się podejrzane aczkolwiek śmiało możecie głosować z góry wam zapowiadam iż stracicie ważne ogniwo :)

Junior i Sentriel zawzięcie eliminowali Misiaela, dlatego ja sądzę że oni są zabójcami, mówiłem na samym początku że zabójcy łatwo mogą się zjednoczyć, dlatego dwóch pozostałych szukałbym wśród tych głosujących na Misiaela.

A tymczasem.. Dobrej nocy życzę :)

Askchaelu Misiael na mnie głosował dlatego, że ja oddałem na niego głos. Czekałem na wyjaśnienia od niego, a jedyne co dostałem to obelgi... Nie dziw mi się, że nie zmieniłem głosu, bo nie miałem do tego podstaw. Nie mogłem też ufać tylko i wyłącznie twojej obronie na jego temat, bo nie miałem pewności, że nie jesteś zabójcą... Teraz jestem pewny co do ciebie, a jeżeli jutro zagłosujesz na mnie to nic na to nie poradzę...

SquireComic będziesz głosował na trupa?Aż tak go nienawidzisz?

nesquik, rzeczywiście nie zauważyłem tego że vanziom jest trupem mój błąd przepraszam.

nie głosujmy na osoby nieaktywne, bo to jest robota Niewiary...