Dragonborn Sezon 4 [Gra]

Nie znam gościa ale mocno podejrzane się to wydaje

Mi też coś pisał. Głos na Niewiarę.

Według was najbardziej podejrzany jest skok. Ryzykujemy i głosujemy już teraz ?

nesquik nie wiem czy czytałeś mój post, nie lubię się powtarzać więc przeczytaj wszystkie posty od początku :)

Skok ty także przeczytaj mój post.Napisałem, że to są podejrzenia rzucane przez was, a ty byłeś podejrzany i chyba dalej jesteś.

dalej mnie chyba nie rozumiesz, wyjaśniłem dlaczego edytowałem post ;)

Ale Skok ja tylko wypisałem podejrzenia ludzi i nic więcej...

raczej jeśli jestem niewinny to chce się oczyścić z zarzutów? Naturalna kolej rzeczy ;)

DragonFight.png

Wasze spojrzenia powędrowały w górę. Miało tam miejsce niecodzienne zdarzenie. Mianowicie walka dwóch potężnych smoków. Trwała ona w rzeczywistości chwilę lecz dla was była to cała wieczność... Poległ Skok2400... Był Berserkerem..

Jednego mamy z głowy :) Wszystkie dzikie smoki nie żyją.

No to dzikie półsmoki wykluczone z pola walki. Zostali jeszcze zabójcy do wybicia, a jest ich czterech. No i jeden z podejrzanych poległ

Chociaż to, złe smoki poległy.Teraz musimy bardzo się postarać i wyeliminować zabójców.

Moje podejrzenia są bez zmian. Sądzę że to Sentriel, z powodów które podałem wcześniej i Junior. Chociaż Junior już wcześniej był podejrzanym, to pomimo tego że jednak Sent robił podejrzane rzeczy, wychodzi zupełnie poza podejrzenia Juniora, dlatego jasnym jest że grają do jednej bramki. Jeśli Sent okaże się zabójcą, to będzie oczywiste że Junior jest drugim z tej grupy.

Przepraszam za moją dzisiejszą nieobecność, ale nie miałem zbytnio czasu.

Widzę, że kolejny smoczek załatwiony, gorzej z zabójcami, ale ich też się jakoś wytropi ^^.

ciekawe którzy to są ... musimy uważać będą chcieli nas powystrzelać powoli o.-

No to sprawdźmy. Głos na Sentriela

Skajlan z powodu całodniowej nieobecności został wykluczony z rozgrywki

No to teraz Junior mnie załatwiłeś... Spodziewałem się niemalże wszystkiego, ale tego na pewno nie

Czego takiego się spodziewałeś ? Że będę próbował go bronić?

Sauron_RotK.jpg

Służby Bezpieczeństwa wykryły nieaktywność facosa14 wynoszącą ponad 1 dzień. Przez to też jego klasa zostanie przydzielona do jednej osoby w wyniku losowania.

Nie popadajmy w skrajności. Raczej tego że znajdziesz następną podejrzaną osobę i będziesz dążył do przegłosowania właśnie takiego werdyktu