Dragonborn Sezon 4 [Gra]

Kaci zgłosili się po Femme.. Ta błagała ich o litość ale nieposiadające uczuć konstrukty były głuche na jej błagania. Po doprowadzeniu na miejsce egzekucji próbowała się wyrwać z ich żelaznego uścisku z niebywałą siłą... Zbyt dużą jak na człowieka.. Lecz potężne żywe zbroje miały wystarczająco nawet by utrzymać w garści smoka... Gdy ostrze opadło krew w żyłach zmroził smoczy ryk agonii..emma Femma była opiekunką.. Jedną z istot które mieliście bronić...

guildwars2-guardian.jpg

Zabójcy natrafili na ciężki orzech do zgryzienia.. Ich drogę zastąpił im gwardzista świetnie wyszkolony do walki z takimi jak oni.. Po zaciętej walce jeden z nich padł martwy a pozostała dwójka uciekła..Poległ Cosiek który w bractwie pełnił rolę Assasyna...

No tak... Opiekunka nie żyje.... I to z grubsza przez moją głupotę... Wybaczcie

Wybaczam

Takie życie. Zostało ich 2. Jestem tego prawie pewny : głos na Askchaela - NIEWAŻNE

Mogłem zostać przy swoich wstępnych podejrzeniach... Ale faktycznie, zrobiłem głupio. Ja poczekam z głosowaniem do jutra, nie ma co się pieklić.

Swój typ podam jutro, ponieważ dzisiaj nie mam już na to czasu, bo muszę się jeszcze trochę pouczyć. Dobranoc wszystkim

Pamiętajcie, że został nam już tylko 1 smok :(. Jeżeli on zginie to wszyscy zginiemy.

Dokładnie, chociaż to nie brzmi zbyt dobrze

Sorki, że nic dzisiaj nie pisałem, miałem zawalony dzień (urodziły mi się 4 mopsy :P). Tak czy siak miałem racje co do Skoka, a na chwilę obecną podejrzewam Ask'a z wiadomych powodów, ale z głosem się wstrzymam.

Dziwnym trafem facos14 wasz zaginiony towarzysz się odnalazł. A jutro mała niespodzianka

Don't Ask me... Jak coś pójdzie nie tak, niebawem przegramy ten sezon, a tego wolałbym uniknąć. Dlatego mimo wszystko będę próbował znaleźć pozostałych killer'ów dwóch i wyeliminować ich czym prędzej

Witam was ponownie :) Z powodu szkoły nie mogłem wbić do gry. Widzę że się nieźle namieszało :) ale ogólnie gratki. Dzikie smoki mamy z głowy :)

lag...

Dziś bądź jutro(zależy jak się wyrobię z formatem) będę miał dla was małą niespodziankę. Więcej informacji wkrótce

Zapowiada się ciekawie :D

Nie mogę się doczekać :)

Zobaczymy co Niewiara wymyśli żeby urozmaicić nam rozgrywkę :D

No ciekawe :D

Nie mogę się doczekać

Naglę rozmowy przerwała lecąca strzała. Wbiła się w drzewo koło którego stał facos. Jednak nie była to normalna strzałą. Nie pochodziła z tego świata. Był do niej przywieszony list który brzmiał " no tym razem nie trafiłem, ale niedługo powrócę". Naglę strzała znikła pozostawiając po sobie gęstą mgłę z której wyszedłem ja, Misiael. Tymże trafem mam dla was zagadkę. Potrzeba jednak jednego śmiałka którego sami wybierzecie. Gdy już znajdziecie wybrańca (naiwniaka) to niech się ze mną skomunikuje a podam mu zagwozdkę. Jednak cena jest ogromna gdy odpowie źle przepadnie, lecz gdy dobrze, czeka go miłą niespodzianka.