Dragonborn Sezon 4 [Gra]

Jest ktoś chętny?

Wnet jak na zawołanie kolejna strzała poszybowała w tłum zaskoczonych nieszczęśników.. Z tą różnicą że ta była magiczna.. Gdy Meres wraz z facosem stanęli jej na drodze musieli nadwyrężyć swe nogi do granic wytrzymałości by przed nią uciec.. Na ich szczęście strzała nie chciała ich zabić o nie.. Jej celem bowiem był Warcraft947 który był strażnikiem... Swoją drogą dziwny mają ten program treningowy ale czego wymagać po świecie rządzonym przez zabójców... Padł on ofiarą perfekcyjnie wyszkolonego mistrza swego fachu....Mistrza Cieniiii!!!

Jego pogrzebem zajmie się niedawno otwarty zakład pogrzebowy "Game Over". Fakt faktem cały świat mam we władaniu ale grabarz mówił że niezły biznes w tym jest więc chcę sprawdzić

odbyt13463347923187.jpg

Widzę, że wszystko zaczyna się wam sypać z rąk. A więc postąpicie mądrze i zaryzykujecie czy wolicie powoli ginąc?

Edit. Radze się pospieszyć nie zabawie za długo z wami na tym świecie a możecie być pewni że nagroda jest naprawdę wartościowa. Jednak i ją trzeba będzie zdobyć

powiedz mi drogi Misiaelu czy osoba ma się zgłosić, czy musimy ją wybrać głosowaniem?

Możecie ja wybrać. Chyba że ktoś jest na tyle głupi odważny i pójdzie sam

Głosujecie takim kolorem

jakbym się np zgłosił to kiedy dostałbym tą zagadkę i ile miałbym czasu na rozwiązanie jej? (chodzi mi o to, ze mam czas do 18:10)

Od razu. Jednak potem potrzebuje z 10 minut na obmyślenie jeszcze czegos

teoretycznie mógłbym się zgłosić, bo nie mam nic do stracenia, ale w praktyce wyglądałoby to tak, że jakbyś dał mi zagadkę to do 18:10 bym myślał a potem dopiero po 21 mógłbym działać dalej...

Mozemy isc na taki uklad ale nie martw sie, zagadki sa teoretycznie latwe.

no to jeżeli zgadzasz się na taki układ to wal z tą zagadką :)

To na pw

O.o trup, zagadki, zmartwychwstanie. Sajgon, sajgon drogi Panie.

Wtem oślepiający blask poraził wszystkich dookoła i gdy odzyskali z powrotem wzrok, Misiaela już nie było

Udało mi się rozwiązać zagadkę poprawnie i dzięki temu znam klasy 2 osób, mogę powiedzieć czyje klasy znam, ale nie powiem kim te osoby są, gdyż nie chce pomagać zabójcą..

EDIT: Aha i dzisiaj głosuję na Ashkchaela gdyż nie jest on smokiem, a niestety nie poznałem klasy żadnego zabójcy. Nie było go w osobach które prześwietliłem, więc musi on być zabójcą, co pokazał głosując na smoka! (będę dopiero po 21)

No to, czyje klasy znasz?

Była trudna? Jak brzmiała? Jestem ciekawy.

Zagadka była banalna znam klasę Juniora i Meresa brzmiała ona tak :Co rano chodzi na czworaka, po południu na dwóch nogach a w nocy na trzech?. Musze was teraz opuścić. Do zobaczenia

Ok, więc jestem czysty :)

Dam dam Dam..

Final-Fantasy-XIV-archer.jpg

Strzelec oddał strzał... Jego strzał poszybował w głowę Mesmeriego który nie zdążył się uchylić.. Zginął Sentriel przedostatni zabójca

Ufff... na szczęscie nasz strzelec jest ogarnięty.

Zabójcy znają moją klasę, więc błagam strażnika o to, żeby mnie dzisiaj obronił. :(