Ha! Wiedziałem że Sentriel jest zabójcą, WIEDZIAŁEM!
Dragonborn Sezon 4 [Gra]
Też bym prosił o ochronę. Jak wolisz strażniku.
Na SquireCoimica głosował Nesquik, więc ten raczej nie jest zabójcą
Więc drugim podejrzanym jest Koyiro.
btw. usunąłem tamten głos.
Właśnie... Koyiro jak dotąd unikał wszelkiej maści podejrzeń.
Mam dwa typy :
-Meres
-Koyiro
A wy ?
Ja mam trzy, bo jeszcze Ty. Ale teraz wolałbym się skupić na Koyiro, bo siedzi cicho jak mysz pod miotłą, a może być zabójcą. SquirreComic też jest niejasną, ale Nesq przy pierwszym głosowaniu odwiódł mnie od podejrzeń. Meres nie wydaje mi się podejrzany, bo nic na niego nie mam...
Sorry, ale jakoś nie miałem czasu się dzisiaj odezwać.
Tak więc, jeszcze jeden zabójca i wygrywamy (chyba, że coś pokręciłem) więc lepiej dobrze to rozegrać, i nie walić więcej gaf, bo nasz też nie jest za mnogo.
Jak na razie nie mam żadnych "większych" podejrzanych, muszę trochę lepiej przestudiować temat (między nauką do jutrzejszego sprawdzianu z chemii, nyeeee!)
A co do mojej skromnej osoby, skąd wasze podejrzenia? ;/
Jesteś jedynym bez alibi.
Um...?
Sentriel wie kim jestem. Był zabójcą. Oni wiedzą kim jestem. Dzisiaj umrę. Jeśli chcesz mogę ci powiedzieć kim jestem. Askchael, głosował od początku na Sentriela.
Nie zapominaj, że na mojej liście jest jeszcze Meres.
Głos na Koyiro
Jedna sprawa że masz mało czasu, a druga że możesz być zabójcą. Masz jak nam udowodnić że nim właśnie nie jesteś?
A kto może?
Można zacytować z rozmowę z naszym miszczem Niewiarą, ale ta też może być zmontowana.
Można zdradzić swoją klasę, i tym samym narazić się na atak zabójców.
Można też po prostu powiedzieć, że nie jest się zabójcą.
Tak naprawdę to każdy może być zabójcą. Nie w jednym sezonie zabójcy/wilki głosowali na samych siebie, aby zrzucić oskarżenia.
Nie da się w takiej grze niczego udowodnić.
Najprawdopodobniej jesteś nim ty. Mam jeszcze drugi typ, ale z nim się podzielę jeśli to co mówisz okaże się prawdą.
Też mogę powiedzieć, że najprawdopodobniej właśnie Ty jesteś zabójcą, i co?
To na mnie zagłosuj. Po prostu.
Ja nie sądzę aby koyro był zabójca. Sam mam podejrzanego lecz na razie nie będę się nimi dzielić.
Btw gratki dla jedynego ogarniętego strzelca.
No dawaj, podziel się z nami.
W sumie mamy jeszcze godzinę do podsumowania i trzeba by wyznaczyć jakiegoś winnego. Koyiro, póki jesteś i masz chwilę, powiedz co Ty o tym myślisz, kogo podejrzewasz etc.
Po wywodach sentriela można by podejrzewać Juniora i Meresa.
,,znam klasę Juniora i Meresa,,
,,niestety nie poznałem klasy żadnego zabójcy,,
Cóż, zabójca próbowałby chronić zabójcę. Wiem, banalny argument, tym bardziej, że podał dwie osoby, ale lepsze to niż nic... chyba.