Ciężko będzie trafić już dzisiaj trafić w jakiegoś zabójce.
Dragonborn Sezon 4 [Gra]
Askchael czemu twierdzisz, że trudno?Jest czterech zabójców plus jeden dziki smok więc mamy dość duże szanse, że trafimy w któregoś z nich.
No tak. Ale sam fakt że mówimy tutaj o statystyce i strzelaniu, nie brzmi zbyt pozytywnie. Tym bardziej że każdy ma podejrzenia, być może każdy inne, a zabójcy jako 4 zorganizowane osoby mają silny wpływ na głosowanie, pozbawiając nas jedynego sposobu ich zabicia (nie licząc strzelców)
No niestety rżną nas jak chcą. Musimy obserwować wypowiedzi innych i tak jak powiedział Warcraft musimy uważać na wiadomości PW.
Askchael, miejmy na uwadze też to, że mamy inkwizytora. Gdy inkwizytor się ujawni może kogoś uratować. Gdy pomyśli, kiedy to zrobić... Miejmy nadzieję, że użyje mózgu..
Jak na moje, nieznające jeszcze realiów gry, oko, to pojawiły się już odpowiedzi, które mogą, ale nie muszą sugerować, kto zabójca, a kto nie.
JunioR miejmy na uwadze także to, że zabójcy mają Illuminati'ego(czy jak mu tam) prez którego możemy mieć spore kłopoty.
No tak, coś w tym jest. Ale tak długo jak nie wiemy kim jest inkwizytor, nie możemy za bardzo na nim polegać, prawda?
ja dostałem PW od Niewiary, coś gościu kręcił i próbował wmówić mi coś o klasie itp.... chyba na niego dzisiaj zagłosuję
No racja chyba też tak zrobię.
Askchael, tu niestety muszę się z tobą zgodzić. Według mnie powinniśmy podać swoje typy ( też mam ), oczywiście za waszą zgodą. Ja mogę podać je pierwszy, jeśli chcecie.
Źle mu z oczu patrzy. Poza tym do mnie też wypisywał....
ja dostałem PW od Niewiary, coś gościu kręcił i próbował wmówić mi coś o klasie itp.... chyba na niego dzisiaj zagłosuję
Dafuq?
Typy? Jasne, podaj pierwszy. Tylko postaraj się to jakoś uzasadnić
A co jak Niewiara okaże się GMem ? Musimy mieć to na uwadze. Może jasnowidz niech go sprawdzi i nam powie ?
Niewiara przykro nam, ale dziś chyba do ty zginiesz.
Junior dawaj swoich podejrzanych. Musimy w końcu ruszyć bo inaczej przegramy.
JuniorR, każdy ma swoje typy, aczkolwiek zdradzanie ich wiąże się też ze sporym ryzykiem.
Zgadzam się z wami co do słowa zacni bracia.
Koyiro masz rację, ale musimy zacząć działać, więc podejmę ryzyko. Moim typem jest Misiael. Jest bardzo cichy i nie chce się za bardzo udzielać. Mówił, że ma swoje typy, ale się nimi nie podzieli. Może coś ukrywa ? Ale to tylko moje podejrzenia. Teraz wy.