i do tego Hantus, który był kapłanem kazał mu się przyjrzeć... Nie wiem czy był to czysty strzał, czy może pisał z kimś PW, może nawet z nim i zdradził mu swoją klasę, po czym zabił go ktoś po cichu...
Dragonborn Sezon 4 [Gra]
Ale musimy się jeszcze zastanowić. Do zaćmienia ( do 21 : 00, zaćmienie dramatyczniej brzmi XD ) jeszcze dużo czasu.
Można dać dwa typy czy tylko jeden?
Hantus mógł coś wiedzieć. I jeśli Misiael jest zabójcą i ma klasę asasyna i wiedział że Hantus o nim wie to mógł go "uciszyć".
Femma możesz dać dwa typy. Ale możesz głosować na jednego.
To daje dwa - zgadzam się z JuniorRem. Pierwszy typ to Misiael, drugi SquireComic. Jeszcze nie głosuję.
Ja sądzę że Cosiek może być zły. Głównie przez tekst "uważajcie na PW", zabójcy wiedzą o sobie nawzajem, a my nie, dlatego PW może być jedyną formą nawiązania jakiegokolwiek zaufanego porozumienia. Dlatego uważam że gość może kręcić
Dobrze prawisz. Rozmowa na PW zabójców to ich główna forma komunikacji.
nie tylko Cosiek mówił o PW, trzeba się przyjrzeć również Warcraftowi
To mamy 4 typy :
- Squire Comic
- Cosiek
- Warcraft
- Misiael
Może niech każdy powie, kto jest najbardziej podejrzany ( dla niego ) i wtedy zagłosujemy ?
Nie widzę powodów , żeby mnie podejrzewać. Hantus był ślepy i rzucał bezpodstawnymi zarzutami. Wiedzcie tylko, że jeśli zginę to stracicie bardzo dobrego sojusznika. Ale to wasz wybór. Ja stawiał bym na Cośka. Nie jest jakiś hiper aktywny ale można wyciągnąć z jego wypowiedzi że coś ukrywa. To samo z Warcraftem
Squire Comic jest nie aktywny, Warcraft i Cosiek są oskarżani tylko dlatego, że napisali coś o PW. Za to Misiael został tak jakby oskarżony, przez naszego byłego kapłana, którego zabił zabójca.Głosuję na Misiaela. Jeśli usłyszę dobre wytłumaczenie od niego to zmienię swój głos...
Zauważ drogi Askchaelu że nie tylko zabójcy komunikują się przez PW. Taki zabójca spokojnie może kogoś okręcać wokół palca na PW a on nawet o tym nie wie.Dlatego uważam że trzeba uważać komu się wyznaje swoją klasę.
Wiesz co? Można powiedzieć , że jestem jakby weteranem Dragonborna i nigdy przenigdy nie zabił bym kogoś tam głupi sposób. Za dużo podejrzeń by padło. Ale wy idźcie jak owieczki za oskarżeniami bez argumentów.
Także głosuję na Misiaela
Proszę bardzo. Zabijcie jednego z najważniejszych sojuszników. Jesteście naprawdę genialni. Szkoda mi was trochę, bo przegracie ten sezon.
w poprzednim sezonie będą zabójcą pisałeś dziwne oskarżenia i oskarżałeś wszystkich dookoła... Sorry, ale jesteś jedynym podejrzanym, dla mnie w tym momencie.
Och tak. Tylko że ten sezon nie jest poprzednik. Jezu z kim ja pracuje.
Edit@ W poprzednim sezonie nie oskarżałem wszystkich. Selekcjonowałem, żeby nie zginąć. Przepraszam cię , ale musisz jeszcze wiele się nauczyć.
Głosuje na Sentriela. Zagłosował z tłumem, jak większość zabójców by zrobiła.
Nie wiem, czy ty czytasz posty wybiórczo, czy bez zrozumienia, ale to nie jest głos za tłumem...
Mój głos idzie na Misiaela. Myślę że Hantus coś mógł wiedzieć w końcu czemu pisał żeby się przyjrzeć Misiaelowi?