Dragonborn Sezon 4 [Gra]

I? To czyni go lepszym? Jakby nie umarł to nawet byście nie wiedzieli kim był. W przeciwieństwie do mnie.

Ciekawe rozmowy tu się toczą.

Głosy ludu są narazie takie:

Misiael 3 głosy

Sentriel 2 głosy

Przeczuwam, że padnę . Szkoda , że wieśniacy w tym sezonie strasznie nie obyci.

Na razie ciężko stwierdzić kto jest obyty, a kto nie. Bo dzisiaj pierwsze głosowanie.

Wychodzę teraz z domu, ale myślę, ze przed 20 wrócę

Hmmm a ja swój głos oddaję na SquireComic.Dość, że jest mało aktywny i jego wypowiedzi to przywitanie się oraz oddanie głosu, to głosuje na Sentriela na podstawie tego, że poszedł za głosem ludu.No ale jakby nie patrzeć to on pierwszy zagłosował na Misiaela, więc SquireComic nawet pewnie się nie przyjrzał temu wszystkiemu, tylko zobaczył, że ktoś tak napisał i uczynił to samo.

Mój głos oddaję na SquireComic. Był moim pierwszym typem, jeszcze przed Misiaelem. Trudno mi ocenić czy jest bardziej czy mniej aktywny... To po prostu mój typ.

Chciałbym wam ogłosić następującą rzecz iż dzisiejsze podsumowanie może się pojawić w późniejszych godzinach. Jest to spowodowane usterkami technicznymi które wystąpiły po mojej stronie. gdy je zażegnam podsumowanie się ukaże :)

W takim razie ja oddaje głos na Sentriela, skoro nic nie jest pewne, to niech chociaż na ten moment pomiędzy Sentrielem a Misiaelem będzie remis

a możesz mi powiedzieć, czemu na mnie głosujesz?

Misiael 3 : 3 Sentriel

Squire Comic 2

Zobaczymy jak to się dalej potoczy. Zauważcie też, że po tym dniu możemy być prawie pewni kto jest zabójcą. ( Sentriel czy Misiael )

Mamy głosy następujące:

3-Misiael

3-sentriel

2-SquireComic

Czyli mamy dwóch panów którzy gonią równo na miejsce ofiarne. No i jednego osobnika który ostro goni. Kto wygra a kto przegra tego nie wie nikt.

Najbardziej za głosem tłumu poszedł Askchael. " Zagłosuję na Sentriela, ot tak co by był remis ".

ten sezon się szybko skończy ;)

Nie Juniorze. Sentriel mówił że zmieni głos jak dostanie argumentacje, nie zrobił tego, więc ma cel w zabiciu Misiaela, remis nie pozwoli go zabić, albo chociaż spłoną dwie osoby (nie napisano co się dzieje w tym sezonie w przypadku remisów), jeśli ktoś ma w czymś cel, a nawet otwarcie tego nie uzasadni, wiadomo że coś kręci. Nie mogę powiedzieć żeby Misiael był dla mnie zupełnie czysty, jednak z tych dwóch na pewno jest bardziej rzetelny.

W takim razie zwracam honor, ale mogłeś to od razu powiedzieć.

W przypadku remisu niech giną 2 osoby. Taki zwrot do Niewiary.

Dostałem argumentacje od ciebie nie od niego... Na tej podstawie mam zmienić głos? Jedyne co mogę zrobić po czymś takim to tylko stwierdzić, że gracie do tej samej bramki

Spłoną obydwie osoby. Tak było zawsze przecież.

Cóż... Idąc Twoim tokiem myślenia, Ty z Juniorem też gracie do jednej bramki, bo oddaliście głosy po sobie, na tą samą osobę, po zagłosowaniu na Ciebie, Junior oskarżył mnie o lecenie z tłumem, czyli inaczej o głupotę. A nawet jeśli, to mogę sobie mówić, bo to tylko moje słowa, a w dodatku jeśli nawet ze sobą współpracujecie nie czyni to z was zabójców. Nie, nie współpracuje z Misiaelem, bo za mało się udziela i nie jestem pewny co do jego stronnictwa, ale jeśli zdobędzie moje zaufanie to z chęcią rozpocznę z nim współpracę

Czas nagli, więc głosuje na Misiaela.

Zamiast się bronić, rzuca obelgami w stronę gawiedzi.

Do sentriela jak narazie nie mam żadnych podejrzeń.