Dragonborn Sezon 4 [Gra]

Widocznie zginę. Jesteście naprawdę głupimi wsiokami. Ale jeśli już postąpiliście tak głupio, to w zamian za moją śmierć jutro spalcie sentriela. Co z tego , że nie ma podejrzeń? Widać , że nie wiecie co to psychologia.

Edit- No Niewiara, lecisz z podsumowaniem. Pokaż im jak beznadziejni są.

Według mnie głosowanie na Misiaela to błąd, większośc z was zagłosowała na niego z takiego powodu ponieważ Hantus napisał żeby mu sie przyjrzeć. Załóżmy że za chwilę zgine i napisze np. żebyście przypatrzyli się Cośkowi, pewnie większosć z was by to zrobiła.

No niby tak. ALE to w końcu pierwszy dzień, a lepiej mieć JAKIEŚ podejrzenia, niż po prostu strzelać.

Ojojojoj.. znowu zaspałem oddaje głos na Misiaela

Zgadzam się z innymi , i wydaje mi się że jest to najrozsądniejsza decyzja

A jeśli tak nie jest to będę miał już swoje podejrzenia co do niektórych graczy :)

Wszystko za chwilę się okaże, zobaczymy czy Misiael był zabójcą czy nie. Jeśli tak możecie zabić następnego dnia mnie, nie mam nic przeciwko.

Czyli lepiej zabijać jedną z ważniejszych postaci? Okej. Jak sobie chcesz Koyiro.

Edit-Skok fajnie że pokazujesz że jesteś zabójcą. Wchodzisz do tematu i głos od tak.

Skąd mamy mieć pewność, że jesteś tym " ważniejszym " ?

Zobaczysz. Btw Skok właśnie mnie zaniepokoił. Wbił do tematu i od razu głos

Cóż... Wyjdzie jak wyjdzie... Jednak, zabicie Misiaela uważam za błąd, zdążyłem już wytłumaczyć dlaczego.

Nie martw się Askchael. Sami zobaczą.

Edit- Do zabójców: Miłego wygrania. Wieśniaki mordują się nawzajem. Nie musicie nawet kiwać palcem. Peace!

Trochę żałosna ta twoja obrona, piszesz, ze jesteś uber klasą, co samo w sobie jest debilizmem, bo nawet jak ktoś zmieni głos, to cię następnego zabiją zabójcy... Już mógłbyś napisać jaką tą klasę maz, ktoś by to może potwierdził (jasnowidz), a strażnik by cię bronił, a tak sam właściwie dałeś się zabić.

Strażnik nie obroni go przed głosowaniem, wiesz?

Więc sam mogę potwierdzić swoją klasę.

Ale inkwizytor tak.

Warcraft srsly. Dałem ci jasno do zrozumienia , że jestem madafakin jasnowidz. Ale już za późno

Dzisiaj tłum zgłosił się po Misiaela. Ten nie mogąc uwierzyć w głupotę co niektórych członków społeczności sam chętnie oddał się w ręce katów. Egzekucja była cicha... Misiael był jasnowidzem..

Zabójcy dziś połasili się na zabójstwo jednego z was. Lecz na całe szczęście strażnik stanął im na drodze. Po długiej i męczącej walce zabójcy byli zmuszeni się wycofać..

Strażnik świetnie się spisał.

No nie ! I kolejny nasz umarł.

szkoda, że Misiael bronił się tylko wyzywając innych...

Szkoda tylko że ślepo zawierzyliście trochę głupiej argumentacji... Ale, faktycznie, był jedną z ważniejszych klas.