Dragonborn Sezon 5 [GRA]

Po przeczytaniu wszystkiego co jak dotąd napisaliście doszedłem do wniosku, że powinniście ograniczyć RP... Co jak co, ale 15 stron gadania o wódce i voodoo to jakaś przesada.

Co do podejrzeń: wyjawię je za jakąś godzinę. Chcę poobserwować wasze zachowanie. I śmieszą mnie osoby, które puszczają teksty typu: "oskarżyłeś pierwszy, czyli jesteś zabójcą". Błagam ludzie, zastanówcie się trochę. Czy zabójca chciałby przykuwać sobą waszą uwagę głosując pierwszy?

Najbardziej podejrzane wydają mi się osoby, które na siłę próbują tłumaczyć swoje głosowania na daną osobę i łapać wszystkich za słówka, udawać lidera.

"oskarżyłeś pierwszy, czyli jesteś zabójcą"

Czy koś tak postąpił ? Ja oskarżam go ponieważ od początku mi śmierdział i po drugie nie ukrywajmy ząb za ząb .

Hantus w tej grze wszystko jest możliwe.Zawsze może być zabójca, który sobie pomyśli "o zagłosuje pierwszy, pewnie sobie pomyślą, że jak przykuwam swoją uwagę to nie jestem zabójcą"

Najbardziej podejrzane wydają mi się osoby, które na siłę próbują tłumaczyć swoje głosowania na daną osobę i łapać wszystkich za słówka, udawać lidera.

Niestety ktoś jednak dzisiaj spłonąć musi. Głos na Vampira.

A można się wstrzymać, czy każdy musi zagłosować?

Tak, można.

Można.

Byq nie musisz głosować jeśli nie chcesz

Ale nie dostane znowu piorunem? Bo jeszcze mnie zęby bolą od poprzedniego.

Nie dostaniesz.

Vampir? Hmm powiedział bym że myślę o nim i jeszcze kimś. Ale jeśli lud jest jak na razie za nim, to nie pozostaje mi nic innego niż powiedzieć, że uważam ,iż Vampir może być zabójcą. Dlatego też głosuje na VampirLorda

Ja poczekam na wyjaśnienia Vampira.

Wasza zdolność samodzielnego myślenia przyprawia mnie o ból głowy. Co druga osoba tutaj bezmyślnie idzie za głosem tłumu. Oczywiście nie sugeruję, że Vampir jest niewinny. Również wydaje mi się podejrzany, ale mam swój inny typ, który wyjawię za 45 min.

Nie uważam żeby Vampir był zabójcą... Nie podoba mi się zabijanie go, ale że sam nie mam lepszych pomysłów to wstrzymuje się od głosu chwilowo. Muszę to jeszcze przemyśleć

Widzę że jeden głos wywołał efekt domina. Tak jak powiedział cosiek wolę poczekać na wyjaśnienia Vampira zanim podejmę jakąś decyzję.

A kim jest ten "jeden"?

Kakeru skajlan znowu nie gra. Weź go wypierdziel.

Był dzisiaj, coś tam popisał i poszedł

Wątpię, żeby chciał to wyjawić.

Vampir, mam dla Ciebie radę. Nie nawiązuj sojuszy z osobami nie będącymi na 100% czystymi. Uwierz mi, mam z tym doświadczenie.

Wracając do mojego głosu. Oddaję swój głos na MightyTay, który popędził lud do głosowania biorąc dowody z d*py. Gołym okiem da się zauważyć, że zależy mu na odwróceniu uwagi do siebie. Oczywiście nie macie wzorować się moim głosem, niech każdy za głosuję na tego, na kogo chce. Kolejnym podejrzanym wydaje mi się być właśnie Vampir zachowujący się inaczej niż w poprzednim sezonie.