Dragonborn Sezon 5 [GRA]

Misiael, coś tam dziś napisał w temacie.

Jeśli jutro nie będzie aktywny, wypierniczam go.

Poprostu nie napisze jak ostatnio ze mam ciekawa klase bo mnie zabojcy ustrzela Zmiana taktyki

genius.jpg

No to teraz zostaniesz spalony wielka mi różnica... Niezbyt dobra ta Twoja taktyka

Pomimo jakże "mądrych" słów Vampira, nie wierzę w to żeby był zabójcą... Popieram Hantusa, Tay podniósł głosy przeciwko Vampirowi. Więc głosuje na Might Tay'a.

Ja w vampirze nie widzę winy. Zaś to co napisał Hantus daje do myślenia. Ale jako że mam jeszcze trochę czasu przeanalizuje wszystkie za i przeciw i wtedy oddam głos.

Przwagę w głosach nadal ma Vampir.

Vampir - 4

Tay - 2

Ziom - 1

Nie widzę jakoś niczego w tym żeby głosować na Taya. Każdy mógł by tak zagłosować bo pierwszy dzień to czyste strzały. I tak by ktoś zginął a lepiej by zginęła jedna osoba niż dwie.

Po prostu nie uważam żeby Vampir był zabójcą. Skoro jest swój, to nie chcę żeby zginął. Proste

Głosuję na Vampira.Oskarżać jest łatwo. Nie wiemy nic o nikim, a ty już chcesz palić.

Jak mniemam to w zachowaniu Taya wzbudziło wiele podejrzeń. Postąpił w sposób o który oskarżał Vampira. Logiki brak.

Jeszcze trochę i nasza grupa podzieli się na 2 grupy :P

Czemu tak uważasz?

Zabójcy czasem bronią się nawzajem. Więc niektórzy z was mogą być podejrzani.

Przeczucie. Jednak też cofam głos nie chce nikogo niewinnego zabić, Słabo dzisiaj myślę przez te drzewo :P

Zabójcy czasem bronią się nawzajem. Więc niektórzy z was mogą być podejrzani.

Co jak co, ale taka osoba jak ty powinna wiedzieć, że jest całkowicie odwrotnie. ;)

Nawet kiedy Abraxus cofnęła głos, Vampir zostanie spalony. Cóż. Wtedy się okaże którzy z nas mieli rację

Kakeru jak jest z głosami na chwilę obecną?

Askchael to, że Vampir okaże się być po naszej stronie nie oznacza od razu, że Tay musi być zabójcą.

Po przeanalizowaniu tematu a trochę tego jest

Oddaję głos na MightTaya

Powód nr 1 podałem w swym poście wyżej. Zaś powodem nr 2 jest to iż był zaskoczony że żyje. Nie daje mi to spokoju.

Głos swój mogę wycofać gdy otrzymam odpowiednie wyjaśnienia.

Dokładnie, zabójcy będą robić wszystko, żeby nikt ich nie skojarzył ze sobą. Chyba. Bo z drugiej strony mogą pomyśleć, że wszyscy tak pomyślą i nie będą i podejrzewać. Chyba, że by wpadli na to, w sumie to cholera wie, to nie na moją głowę.

Hantus wiesz znam trochę taktyk, i jak najbardziej zabójczy czasem tej również używają.