Dragonborn Sezon 5 [GRA]

Z takimi stratami? Oj wątpię. No, dosyć gadania, trzeba działać.

Dzisiaj niestety nie dam rady się włączyć do gry, bo zaraz wychodzę i wrócę dopiero po 21... Od jutra zacznę już normalnie grać

Lepszy Bożek niż drugi półsmok. Ale i tak szkoda.

Askchael dużo lepszy jak już.Wiesz jakby nie patrzeć to bożek praktycznie w niczym by nam nie pomógł.Nawet prawa głosu nie ma.

Jakby był po naszej stronie i złapałby strzelca albo oświeconego, mógłby mu zresetować zdolności

Właśnie.Jakby.Wątpię, żeby pisał do wszystkich i się pytał czy jest strzelcem czy oświeconym.

Teraz to i tak bez znaczenia

Ludzie, ludzie! Powróciłem, tęskniliście? Nie, nie odpowiadajcie, przecież wiem, że tak.

Ja tęskniłem i to bardzo. Ktoś ma jakiś pomysł?

Jakaś wyprawa by się przydała. Może coś by się rozjaśniło.

Bo dalej strzelamy w ciemno.

Właśnie wyprawa najbardziej może zamącić w głowie. I jak by ona mogła rozjaśnić tę sytuację?

Wy-pra-wa! Wy-pra-wa!

Krakers, szykuj nam wyprawę!

Może

Kto wie? Może jakieś prześwietlenie by się pojawiło. Albo, aby przejść dalej musielibyśmy podać swoje klasy.

Kto wie?

Albo na wyprawe poszedł by zabójca i by zginął.Wszystko jest możliwe.

Dobrze by było jak by kakeru urozmaicił grę taką wyprawą. Może czegoś przydatnego byśmy się dowiedzieli.

Albo na wyprawe poszedł by zabójca i by zginął.Wszystko jest możliwe.

Gorzej jakby zabójca zdobył bezcenne informacje

Fakt. Bez wyprawy/tropu/śladu nie mamy co deduczyć.

No takie coś tez jest możliwe.Dobra ludzie ja ide na szkółkę piłkarską wracam o 19.

Ale trzeba coś zrobić bośmy wczoraj sobie gdybali że być może będziemy do przodu a dostało się po d*pie po całości

Dlatego byłem przeciwny jakimkolwiek mordom -_-''' Dzisiaj znów strzelamy na ślepo, czy może ktoś z was ma jakieś konkretniejsze podejrzenia?

Ps. Ja dalej jestem przeciwny zabijaniu na ślepo. Wczoraj się okazało jak to się ładnie kończy.