Dragonborn Sezon 5 [GRA]

Jak większość. Przydałby się jakiś jasnowidz...

Wątpie by się ujawnił.

Gdyby to zrobił, byłby idiotą. Zabójcy od razu chcą dorwać jasnowidza, bo on jeden może ich prześwietlić.

Przydałby się Krakers. Zrobiłby jakąś wyprawę, i były by podejrzenia ;d.

Co cię tak ciągnie na tą wyprawę? ;p

A w sumie to Koyiro ma rację! Też chcę wyprawę. Będzie albo jaśniej, albo ciemniej, ale na pewno ruszymy z miejsca

No to cza czekać na wiadomość od boskiego gromowładnego.

Słychać świst szczały, która przecina powietrze i przebija serce Hantusa.

Z tego, co zobaczyliście w jego domku, wywnioskowaliście, że był Rzemieślnikiem. Nie tylko, zdało się tam czuć swąd mutanta. Hantus był Rzemieślnikiem przeciągniętym na stronę zabójców.

20 min. później widać bielutką zorzę, która oświetliła całą dolinę. Opiekun użył swojej mocy, odrobinę za późno.

No i wreszcie widać jakieś postępy!

Nie wierzę^^. Strzelec pierwszy raz okazał się ogarniętym ludziem XD. Gratki:)

Nareszcie.

Witam dzisiaj panowie dopiero wróciłem . Widzę że strzelec ogarnia Gz :)

W sumie zdolności można używać od dziś, więc Hantus od dziś był plugawcem. Ale w sumie można by ruszyć tym tropem, kto by chciał mieć Hantusa po swojej stronie?

@UP

Pewnie zabójcy :/ xd

genius.jpg

@UP

Niezwykle pomocne jest to co powiedziałeś :D

Unknown! Jak dobrze że to powiedziałeś :D Więc teraz bądź tak łaskaw i powiedz mi kto nimi jest jeśli masz pojęcie :D Ja w sumie podejrzewam Koyira. Nie lubię się wzorować na poprzednich sezonach, ale on utrzymuje się na tej cienkiej granicy aktywności. Nie nadaktywny i nie duch. Poza tym jest bardzo pasywny. Może to i głupie, ale tak już mi się wydaje

@up Jest pasywny i ogranicza się do RP prawie samego powiedział bym . Ale nie jestem pewien jego winy .

BTW 1500 postów :P

Widzisz, jadę o 7, wracam o 16. Ale staram się być aktywnym.

Pam pa ram pam, idę się lernić, będę ok. tłelf.

Pewien to i ja nie jestem :) W sumie Koyiro mam taki sam plan dnia. Ale idąc tym samym tropem, Unknown pojawia się częściej niż pisze. Wypowiedział się trzeci, może czwarty raz... Tyle że nigdy z nim nie grałem i nie wiem co o nim myśleć

Dla mnie zaś podejrzanym jest Skajlan. Praktycznie nic nie pisze, a jak już coś napisze to całkowicie niezwiązane z tematem.