No teraz mamy niepodważalny argument wskazujący, że Niewiara to zabójca.Powodzenia jutro
Dragonborn Sezon 5 [GRA]
Cóż, twój kumpel Niewiara zrobił najgłupsze co mógł. Obronił Cie. Raczej nikt nie będzie miał teraz wątpliwości.Z całą pewnością, jutro ja i Nesq już się nie obudzimy.
No tak i to ma oznaczać że jestem zabójcą... Proszę cie..
Mam rozumiec ze Byq tez jest zabójca? W takim razie wiadomo kto jutro zginie.
No co Ty, może zabójcy po prostu Cię lubią.
Ahahaha Niewiara, a co może nie?Polityk to zabójca.Po co miałby zmieniać głosowanie jakbyśmy głosowali na dobrego?Weź wyjdź...
Cóż, obrona jednego z najmocniejszych zabójców, czyli Cienia, raczej powinna być wam na rękę.
No tak i to ma oznaczać że jestem zabójcą... Proszę cie..
Może dlatego, że zabójcy nie mieliby interesu ratować kogoś kto nie jest zabójcą i marnować cooldown.
Ej dobra ludzie teraz ciiiiii czekamy na kolejna wspaniałą obronę Niewiary
A pomyśleliście o tym że robiąc to chcieli zabić kogoś kogo podejrzewają o bycie mocną klasę przy okazji zdobywając idealnego kozła ofiarnego zważając że dziś mordować nie mogli?
Co nie powiesz i tak jutro spłoniesz
To by mnie zamordowali kiedy indziej.Nie opłacało by się im zmieniać głosowania jeżeli spalonym nie miałby być zabójca.
I jeżeli yb mnie o to podejrzewali, to dzisiaj by mnie wzięli na sowja stronę Trochę logiki
Widocznie mało wiesz o technikach zabójców.
Taka opcja też była możliwa. Jednak, zmarnowanie CD, żeby pozbyć się dwóch przeciwników o niewiadomych klasach, zamiast obrona swojej mocnej klasy, jest mało logiczne, prawda?
My z Tayem dobrze wiemy, co widzieliśmy w fortecy.Nas Niewiara nie oszukasz.
I tu się mylisz Tayu. Domyśl się dlaczego to nie powinno być trudne
Niewiara zrozum to.Zostałeś prześwietlony OMG...
Ja również tak sobie mogę powiedzieć, No i co to daje?
Niech się broni. Mam nadzieję, że jutro ludzie zagłosują większą frekfencją.
Poczekamy do jutra i zobacyzmy kto ma rację.No chyba, że reszta da się zmanipulować zabójcy.
Btw. Było się wysilić z wierszykiem nie miałbyś wtedy takich problemów
Ja chociaż w obronie daje jakieś argumenty. Wy zaś w oskarżeniach żadnych