Dragonborn Sezon 5 [GRA]

Papa

trollface.jpg

Nabijacz postów

Takie małe pytanko do was ludki, fajnie się gra?

A to nie powinieneś pytać się po zakończeniu? Bo teraz dla mnie jest do d*py, wyrażam swoje zdanie i wszyscy zaraz mnie podejrzewają. Chlip. Nawet RP mi się nie chce ciągnąć.

Eventy. Mało eventów.

WE WANT MORE EVENTS!

31033317.jpg

Tay, byłeś na dwóch! A ja na żadnym jeszcze!

Ask miałeś teraz szanse.Mogłeś nie przepuszczać Niewiary

Nie mogłem głosować na siebie, a tylko my byliśmy chętni... Poza tym Kakeru mówił o 2 osobach.. A poszliście wy z poprzedniego eventu i niewiara na chama

To było nie głosować?

Było powiedzieć że demokracyjnie idzie jedna osoba to bym za cholere nie odpuścił!

NO logiczne było, że jak mnie to coś porwało i chciało dwie osoby i później wszedł Tay no to została jeszcze jedna do wejścia.

Głos chciał dwie osoby a wy mieliście darmowe wejściówki -_- To raczej do logicznych nie należało robić dwa eventy dla dwóch tych samych osób + 1 przydupas

Ja to akurat miałem farta bo wczoraj udało mi się z tą czaszką :D

No i żyjesz Królikowaty :D

No, ale jutro pewnie już żył nie będę ;p

Czemu tak uważasz?

Zabójcy już wiedzą. Nasza dwójka raczej umrze.

Bo dzięki mnie zginie zabójca? Już nie udawaj takiego, że niby nic nie wie :P Pewne jest to, że albo zabijecie mnie albo Taya.

Już nie rób z siebie pępka świata bo teraz to się użalasz :D

Miśki, chciałbym was o czymś poinformować. Jutro mam zawalony cały dzień. Calutki boży dzień nie będzie mnie w domu. Będę jedynie zalogowany z komórki, będę odpisywał na posty, zrobię nekrolog ale eventu nie będzie. Wybaczycie mi to?