Papa
Nabijacz postów
Papa
Nabijacz postów
Takie małe pytanko do was ludki, fajnie się gra?
A to nie powinieneś pytać się po zakończeniu? Bo teraz dla mnie jest do d*py, wyrażam swoje zdanie i wszyscy zaraz mnie podejrzewają. Chlip. Nawet RP mi się nie chce ciągnąć.
Eventy. Mało eventów.
WE WANT MORE EVENTS!
Tay, byłeś na dwóch! A ja na żadnym jeszcze!
Ask miałeś teraz szanse.Mogłeś nie przepuszczać Niewiary
Nie mogłem głosować na siebie, a tylko my byliśmy chętni... Poza tym Kakeru mówił o 2 osobach.. A poszliście wy z poprzedniego eventu i niewiara na chama
To było nie głosować?
Było powiedzieć że demokracyjnie idzie jedna osoba to bym za cholere nie odpuścił!
NO logiczne było, że jak mnie to coś porwało i chciało dwie osoby i później wszedł Tay no to została jeszcze jedna do wejścia.
Głos chciał dwie osoby a wy mieliście darmowe wejściówki To raczej do logicznych nie należało robić dwa eventy dla dwóch tych samych osób + 1 przydupas
Ja to akurat miałem farta bo wczoraj udało mi się z tą czaszką
No i żyjesz Królikowaty
No, ale jutro pewnie już żył nie będę ;p
Czemu tak uważasz?
Zabójcy już wiedzą. Nasza dwójka raczej umrze.
Bo dzięki mnie zginie zabójca? Już nie udawaj takiego, że niby nic nie wie Pewne jest to, że albo zabijecie mnie albo Taya.
Już nie rób z siebie pępka świata bo teraz to się użalasz
Miśki, chciałbym was o czymś poinformować. Jutro mam zawalony cały dzień. Calutki boży dzień nie będzie mnie w domu. Będę jedynie zalogowany z komórki, będę odpisywał na posty, zrobię nekrolog ale eventu nie będzie. Wybaczycie mi to?