Dragonborn Sezon 5 [GRA]

Nie.Już Cię nie lubię :angry:

Nie użalam tylko stwierdzam fakty :P

I c**j trafił mój event! ;(

Ale czekaj... Jutro i ja będę miał dłuuuuuugi dzień, więc masz przebaczenie niewierny xD

Sponio Nesq :D

Wybaczcie, naprawdę.

Może, nic nie obiecuje ale może jakoś się z wszystkim wyrobie i zdążymy zrobić event.

-------------

Niewierny? Czyżbyś przeczytał to zielone cuś?

Jakie... Zielone... Cuś? O.O

Jak najedziesz na mój nick na dole ekranu, to jest tam taka zielona ramka a tam pisze Infidel, co znaczy Niewierny.

Dafuq_1343399409.jpg

Nikt mnie nie rozumie.

Z drugiej strony,

tumblr_lowxh1l1Vc1qjkyjdo1_400.gif

Branoc.

Dobranoc

BTW: Kakeru fajna sygna :)

I wiesz Might teoretycznie to już jesteś trupem. Ale spoko spłoniemy dziś razem solidarnie :). Już tłumacze dlaczego. Zapomnieliśmy o fakcie że głosy bożków się nie liczą.

Zaś Vampir spłonął gdy miał 4 głosy a Tay 3 . Tylko że na Vampira głosowała Abraxus.

Czyli było po 3 w głosach. Więc witam w loży straceńców :D

Zainteresowanych odsyłam do stron 16-20.

Podobno prawo nie działa wstecz. Przeoczenia GM to nie wina Taya, więc nie może mieć za to kary

Zważ na to że w sezonie 2 również taka pomyłka nastąpiłai I wtedy też MG zrobił to co należy.

Lecz jeżeli MG pozwoli to może taka mała gra. Życie za życie. Co wy na to?

Życie za życie?

Rozwiń myśl.

Rozwinąłem ci na pw maestro.

Pytasz się co wy na to, a rozjaśnisz tylko Kakeru... Niewiara i tak wszyscy wiedzą, że jesteś zabójcą...

Dlatego nie muszę wam wszystkiego tłumaczyć prawda?

Tak, ale to co Kakeru zrobi z Tayem to powinna być jego decyzja, a nie z twoją pomocą...

Lol gdzie ty tu widzisz moją pomoc. Spytał się mnie o zdanie więc mu odpowiedziałem.

O kuźwa to się ładnie narobiło. Dobra ok ogarnąłem to wszystko i mam jedną myśl. Mój głos idzie na Niewiare. Ta walka o śmierć Taya tylko mnie upewniła w przekonaniach.

Z oddali dało się słyszeć, jak bożek śmieje się w głos.

Pewna osoba naruszyła zasady, ale bożek się nimi nie przejmuje.

Gdy osoba odchodziła, bożek krzyknął:

"NIEEEEEEWIAARAAAAA!!!"

Paręnaście minut później, Cień sprzątnął Koyiro. Ciało zniknęło razem z chatką. 100% pewność co do klasy Koyira ma Cień

Sędzia też może się upewnić.

Biedny Koyiro niech spoczywa w pokoju[*]. Go to HELL.... < i wypija jednym łykiem>

Nesquiku bóg nad tobą czuwa widocznie bo żyjesz