Dragonborn Sezon 5 [GRA]

Aha, jednym słowem - fajnie.

Nie głosowali - Azrael, facos, byczek, skajlajn. Jeden z nich na 100% jest tym zuym politykiem.

Głosuje na byczka, gdyż:

a)nie głosował;

b)bronił Niewiary.

Kaboom.

BTW:Gratuluje dla tych, którzy nie głosowali. Naprawdę, gdyby jeden morderca nie głosował, byli byśmy w 100% pewni, a tak to d*pa.

BTW2:Fajnie, że Skajlajn się nie odzywa.

Ja zaś swój głos oddaję na Skajlana. takie małe piękne widmo

Ty się nawet nie odzywaj.

"P**** farciarski s*****, zero skilla tylko farci!"

I w ogóle, jak może być takie coś - każdy wie, że Niewiara to Cień, a on żyje już od dwóch dni? Nie no, nie wytrzymie.

Wytarark: Krakers, można cofnąć głosa?

Po pierwsze nigdy nie broniłem Niewiary, po drugie nie głosowałem, ponieważ dostałem wczoraj ciekawą wiadomość, a nie miałem zamiaru iść ślepo za tłumem i głosować na Niewiarę. Jutro kolejne głosowanie, jutro napisze kto moim zdaniem jest zabójcą. Dziękuję za uwagę.

Wiadomość od Niewiary, ala - Byku, idź do bożka zrób refresza? Hę?

Koyiro co tak nerwowo reagujesz. Chcesz o tym porozmawiać? I nie koyiro głosu cofnąć nie można

Skeletal_Warrior_Wallpaper_1q8ss.jpeg

Trupi wojownik się poruszył.

Jego oczy zionęły żywym ogniem. Gdy tylko Byq'u wyszedł z swojej chatki, trup odrąbał mu łeb swoim mieczem.

Tak umiera Byq - Zabójczy Spec.

Zaraz po tym, trup się rozsypał.

Koyiro, nie zgodzę się. Mógł też głosować na "odpowiednią" dla niego osobę. Tak, aby nie wzbudzić podejrzeń, ale nie zabić swojego. Przy Tay'u na 100% głosował na niego - sama korzyść. Więc już jakiś tyci trop, prawda? Osoby nie głosujace lub nie pomagajace, zmieniające tematy. Np. taki ja. Zbyt dużo nie pisałem, nie głosowałem. Już coś.

O, jeden padł, najs. Wiec może iść tropem Byq'a?

Alleluja i do przodu miałeś rację Koyiro

Tak.

*Trudne Sprawy*

-Koyiro ma problem. Niewiara - zuy Cień, który wciąż koresponduje w temacie pod osłoną swoich braci zabójców zaczyna go denerwować.

Koyiro: Niewiara mnie już denerwuje. Siedzi, i siedzi. Zabijają go, a zabić nie mogą. Nie wytrzymuje już tego napięcia, naprawdę... to jest przerażające. Wciąż boje się o własne życie, w końcu to Cień! - Może mnie w każdej chwili zabić...

*Trudne Sprawy*

Pararapmaram. Zostaje:

a)Facos, który dosyć rzadko się odzywa. Stopień podejrzenia: 60% (bardziej na tak)

b)Azrael, który dosyć często się odzywa, a nie głosuje! Stopień podejrzenia: 70% (yyym?!)

c)Skajlajn, ten to się w ogóle nie odzywa. Stopień podejrzenia: ... (kupa).

Nvm

Hue hue hue. Sral wyczerpał limit!

Oczywiście moje podejrzenia* dotyczą tylko Polityka.

*

a)Facos, który dosyć rzadko się odzywa. Stopień podejrzenia: 60% (bardziej na tak)b)Azrael, który dosyć często się odzywa, a nie głosuje! Stopień podejrzenia: 70% (yyym?!)c)Skajlajn, ten to się w ogóle nie odzywa. Stopień podejrzenia: ... (kupa).

Rozumiem. zbyt dużo informacji nie mamy. Ja już swój głos oddałem. Może uda się trafić a jak nie to cóż... żadna strata..

No chyba że ktoś będzie płakał za nieodzywającym się Skajlanem to zwracam honor

Ależ Koyuś. Nie odzywam się tak czesto...znaczy nie odzywałem się. Nie głosowałem, bo całość obracała się wokół Tay'a i Niewiary, a ja tu nowy jestem, mało co wiem. Wolałem się wstrzymać. Teraz jest już ciut mniej zamieszania, wiec powinno byc lepiej.

(alt mi nawala :C)

Kakeru ile zostało zabójców, a ile smoków?