Wrrt... Niewiara jest jak koń bez nóg. Cień może użyć umiejętności 2 razy na grę.
Najlepiej skupić się na polityku, podejrzewam facosa.
Wrrt... Niewiara jest jak koń bez nóg. Cień może użyć umiejętności 2 razy na grę.
Najlepiej skupić się na polityku, podejrzewam facosa.
A skąd Koyiro mogę mieć pewność że w wyniku wskrzeszenia klasy twoje i misiaela nie zostały zamienione i że nie zabiłeś opiekuna?
Seriously?
Aham
Zaraz wyjdzie na to, że to ja jestem Cieniem, a Ty niewinnym wsiokiem, co go tylko przypadkiem jakiś zabójca dwa razy od śmierci wyratował.
Jaki sens miałby polityk w ratowaniu cienia który i tak do niczego się nie przyda?
Może go zapytaj...?
BTW:Krakers, weź coś zrób z tym Skajlajnem...
Może nie mogę?
Ma pełną skrzynkę?
Nom. I nie oddałem mu flaszki więc się nie odzywa do mnie
BTW: Czy tylko ja mam wrażenie że Skajlan zapisuje się do każdej gry a potem nic nie pisze?
Nie no spoko, bożek jeszcze parę razy zresetuję skille zabójców, więc poco głosować?
Po zresetowaniu skilla u Bożka już więcej nie można ani głosować ani resetować skilli, nie ma się mu już czego ofiarować.
BTW, 500 postów
Gratulacje
BTW:Dlaczego w temacie odzywają się tylko cztery osoby (nie licząc krakersa)? ... huh.
BTW2:W ogóle, to fajnie, że ktoś głosuje.
BTW3:Facos to (prawdopodobnie) polityk, proponuje na niego głosować (o ile nie jest się zabójcą...).
Widać reszta już nawet nadzieje straciła..... Cóż, Niewiara jest nieaktywny więc nawet nie ma sensu tracić czas skoro zostały nam jeszcze 2 smoki. Proponuję zabić kogoś nieaktywnego, może wśród nich skrywa się morderca?
Chyba se zmienię tytuł na Krakers.
Fajnie Koy, prawda?
Dobra, dzisiaj na 80,5% zginę, a nikt się nie odzywa, więc:
Niewiara to Cień (thank you Captain Obvious)
Ask to hulk, zwany również Mutantem.
Unknown głosował, więc facos jest Politykiem.
Dziękuje, dobranoc.
@up, tak, bardzo słit.
mój głos i tak nic nie da, ale głosuję na Askchaela
No ja już wczoraj pisałem ale zrobię to raz jeszcze. Głos na skajlana
Oł... Więc jestem mutantem? Tak z d*py sobie to powiedziałeś i po prostu tak ma być?
Głosuje na Skajlana już nawet nie dlatego że nic nie robi. Ale żeby ratować swoje życie od przyciemnego jasnowidza