Ze mną nie miał. Ja miałem sojusz tylko z Vampirkiem .
Dragonborn Sezon 5 [GRA]
To kim byl byczek? Bo nie zauwazylem.
Obiło mi się o uszy, że miał sojusz z Koy'em, Tay'em i smokami.
Byqu był Specem
Specem
@up fck, mnie ubiegł
5 min różnicy, masz aż tak wolny internet?
xD
WYGRAŁEM
OSZ KU*WA, 3 RAZY SIĘ ODEZWAŁ, REKORD BEEETCHES!
@up Nie skomentuje
Mam 50 mb/s, ale za późno zauważyłem
xD czasu ostatnio nie mam sorry następnej gry nie zagram ;] muszę troszkę nadrobić w szkole bo to już średnia i neta zmienić trochę papierków jest
Dobranoc
P**dol szkołę, zostań smokiem!
Albo afkującym strażnikiem. Jak kto woli
Pfff zostanę kucharzem
bo taki mój już zawód który wybrałem
Też możesz nikt ci nie zabroni
Tylko nie afkuj tam w tej kuchni ;d.
Haha taa przysnę ... łeb na patelnie ... i znamy zakończenie tej historii dobra lecę się myć papa
pier**l szkole zostan ninja moja zyciowa dewiza.
Żal nooby przegraliśmy Skajlan combo to już któraś gra z kolei w której afkujesz.
Nawiązywałem udane kontakty z:
-Niewiarą (wiedząc o tym, że jest zabójcą i próbując dla dobrych wyciągnąć info)
-Vanziomem przez nesquika się kontaktowałem
-nesquikiem
-Koyiro również przez nesquika
-Hantusem
-Might Tayem
Czyli generalnie było nas 6 dobrych w sojuszu ale ten głupi Niewiara co nie dał się 2 razy zabić popsuł nam wszystko xd Ja nie wiem jak przy tak udanym sojuszu przegraliśmy xd
Tak btw po 2 dniach wiedzieliśmy na 100%, że Ask jest zabójcą a kolejnego dnia, że Niewiara też. I d*pa, że wiedzieliśmy jak i tak głupi polityk was ratował
No problemo Misiael Jak już zmartwychwstałeś i mogłeś zabijać, a ponadto byłeś smokiem to lepszej opcji nie było xD
Zły bożek współpracował z dobrymi... xD
No unknown i tak zbyt dużo nie wyciągnąłeś informacji bo ja ci tylko grzecznie potakiwałem . I coś słaby ten wasz sojusz był skoro wyszło jak wyszło
Szczerze mówiąc po pierwszym ratowaniu przez polityka szykowałem się na śmierć ale zmieniłem zdanie gdy wpadłem na nasz plan
@Up - szkoda że bożek nie zachował swej bezstronności XD