Dragonborn Sezon 5 [GRA]

Ze mną nie miał. Ja miałem sojusz tylko z Vampirkiem :).

To kim byl byczek? Bo nie zauwazylem.

Obiło mi się o uszy, że miał sojusz z Koy'em, Tay'em i smokami.

Byqu był Specem

Specem

@up fck, mnie ubiegł

5 min różnicy, masz aż tak wolny internet?

xD

WYGRAŁEM :o

OSZ KU*WA, 3 RAZY SIĘ ODEZWAŁ, REKORD BEEETCHES!

@up Nie skomentuje

Mam 50 mb/s, ale za późno zauważyłem :(

xD czasu ostatnio nie mam :) sorry następnej gry nie zagram ;] muszę troszkę nadrobić w szkole bo to już średnia i neta zmienić trochę papierków jest :) Dobranoc

P**dol szkołę, zostań smokiem!

Albo afkującym strażnikiem. Jak kto woli :)

Pfff :P zostanę kucharzem ;) bo taki mój już zawód który wybrałem :)

Też możesz nikt ci nie zabroni :D

Tylko nie afkuj tam w tej kuchni ;d.

Haha taa przysnę ... łeb na patelnie ... i znamy zakończenie tej historii :D dobra lecę się myć papa :D

pier**l szkole zostan ninja :D moja zyciowa dewiza.

Żal nooby przegraliśmy :) Skajlan combo to już któraś gra z kolei w której afkujesz.

Nawiązywałem udane kontakty z:

-Niewiarą (wiedząc o tym, że jest zabójcą i próbując dla dobrych wyciągnąć info) :D

-Vanziomem przez nesquika się kontaktowałem

-nesquikiem

-Koyiro również przez nesquika

-Hantusem

-Might Tayem

Czyli generalnie było nas 6 dobrych w sojuszu ale ten głupi Niewiara co nie dał się 2 razy zabić popsuł nam wszystko xd Ja nie wiem jak przy tak udanym sojuszu przegraliśmy xd

Tak btw po 2 dniach wiedzieliśmy na 100%, że Ask jest zabójcą a kolejnego dnia, że Niewiara też. I d*pa, że wiedzieliśmy jak i tak głupi polityk was ratował :P

No problemo Misiael :D Jak już zmartwychwstałeś i mogłeś zabijać, a ponadto byłeś smokiem to lepszej opcji nie było xD

Zły bożek współpracował z dobrymi... xD

No unknown i tak zbyt dużo nie wyciągnąłeś informacji bo ja ci tylko grzecznie potakiwałem :D. I coś słaby ten wasz sojusz był skoro wyszło jak wyszło :D

Szczerze mówiąc po pierwszym ratowaniu przez polityka szykowałem się na śmierć ale zmieniłem zdanie gdy wpadłem na nasz plan :D

@Up - szkoda że bożek nie zachował swej bezstronności XD