Co jak co ale Myśliciel nie miał i nie ma nic wspólnego z wyżej wymienioną gildią
btw. już 103 bany
Co jak co ale Myśliciel nie miał i nie ma nic wspólnego z wyżej wymienioną gildią
btw. już 103 bany
DP'ę mi nie działałę, bo jak właczałę Downloaderę to wyskakuję błedę "Odmowa dostępu" jak ktoś mi pomożę z tym to przewidziany prezentę dla niego.
DP'ę mi nie działałę, bo jak właczałę Downloaderę to wyskakuję błedę "Odmowa dostępu" jak ktoś mi pomożę z tym to przewidziany prezentę dla niego.
A z czego pobierałeś?
Jak te 2 pliki 7gb i 13 mb to wrzucasz je oba bez wypakowywania do jednego folderu i odpalasz ten luncher 13 mb.
Z officiala, pobrałem DragonsProphetDownloader, to waży strasznie mało żadne 7 gb.
Z officiala, pobrałem DragonsProphetDownloader, to waży strasznie mało żadne 7 gb.
No to się na tym nie znam, a forum wyczyszczone
A jeśli masz szybkiego neta to:
A gdzie moge pobrać te po 7gb?
UP# dzia
Wczorajszy event w skrócie w fanowskim filmie.
Mogliby dodać takie Rifty na stałe
W pewnym momencie widać Xeira strzelającego z łuku
up@ ja tam mam nadzieje ze ogarną fps , bo coś spierdzielili wcześniej miałem fps 30/60 + , wczoraj wbiłem do gry po resecie i miałem stałe 10 fps , nie wiem co tam odpierdzielili naprawdę , nawet jak ustawienia dałem na min to miałem max 10 fps , wiec w chwili zrespienia potworów fps zamiast spadać z 60/30 w dół leciał z 10 w dół , przez większość walk miałem 1/3 fps , ( 1 fps w tej grze do dopiero lagi. nie no pozostaje czekać na grę i na wielki patch ( przy okazji będzie ważył dużo i dużo doda )
To co nie mamy o czym pisać tu az do 27 /29 ?
Topic@ Na Forum jest Poradnik Dla początkujących Wojowników / klasy guardiana koleś sporo się rozpisał
http://www.dragonspr...ian/#entry63315
*Karta Graficzna 7950 , 8 gb ram , i5 i 10 fps ..*
extracting file failed it is most likely caused by low memory or corrupted cabinet file , taka infromacja wyskakuje mi jak odpalam Setup_DragonsProphet.. razem w folderze z tym 6,95 gb. Ktoś wie jak to rozwiązać :c ?
extracting file failed it is most likely caused by low memory or corrupted cabinet file , taka infromacja wyskakuje mi jak odpalam Setup_DragonsProphet.. razem w folderze z tym 6,95 gb. Ktoś wie jak to rozwiązać :c ?
Spróbuj uruchomić to jako administrator.
Spróbuj uruchomić to jako administrator.
Niestety.. nic nie daje.. Pobierać na nowo nie mam co, bo wszystko jest ok. Inne pomysły?
Niestety.. nic nie daje.. Pobierać na nowo nie mam co, bo wszystko jest ok. Inne pomysły?
Wygląda na jakiś problem z komputerem chyba:
https://www.google.p...chrome&ie=UTF-8
(zreszta masz miejsce na dysku? I vista+?)
Sprobuje poszukać.
Nie pobieraj jeszcze raz bo nie ma sensu.
Wygląda na jakiś problem z komputerem chyba:https://www.google.p...chrome&ie=UTF-8(zreszta masz miejsce na dysku? I vista+?)Sprobuje poszukać.Nie pobieraj jeszcze raz bo nie ma sensu.
Mam W7, miejsca ponad 300gb A co ma być z kompem? Wszystko inne działa, w ostatnim czasie zainstalowałem grubo ponad 11 mmorpg'ow na nim i bez problemow
#edit
Strasznie słaba optymalizacja DP ;/
Mam W7, miejsca ponad 300gb A co ma być z kompem? Wszystko inne działa, w ostatnim czasie zainstalowałem grubo ponad 11 mmorpg'ow na nim i bez problemow #editStrasznie słaba optymalizacja DP ;/
Czyli już działa? Przed OBT (za 2 dni) będzie patch i znowu pewnie coś poprawi jednak mi obecnie DP działa tak samo jak NVM czy GW2.
Nie masz przypadkiem procesora i7? Są podobno jakieś problemy z niektórymi podzespołami.
Czyli już działa? Przed OBT (za 2 dni) będzie patch i znowu pewnie coś poprawi jednak mi obecnie DP działa tak samo jak NVM czy GW2.Nie masz przypadkiem procesora i7? Są podobno jakieś problemy z niektórymi podzespołami.
Nie działa.. Nie ma rady, poporstu nie zagram w DP i tyle
Nie działa.. Nie ma rady, poporstu nie zagram w DP i tyle
Przeleciałem dział z bugami i było kilka tematów z luncherem ale nikt nie miał takiego problemu jak Ty
Przeleciałem dział z bugami i było kilka tematów z luncherem ale nikt nie miał takiego problemu jak Ty
Wracam do lola then Dzięki że poświęciłeś czas
Spróbuje jeszcze jak OB będzie.
Wracam do lola then Dzięki że poświęciłeś czas Spróbuje jeszcze jak OB będzie.
Udalo mi sie zainstalować, ale jak odpalam launcher to pobiera, poczym sie wyłącza i usuwa automatycznie skrót do launchera i dalej nic ;D
##Miss click zamiast w edytuj to w odpowiedz.. boże -.-
Ja natomiast zaktualizowałem wersji TW i klawiatura przestałą mi działać w grze nie można ruszyć postacią tylko myszka działa ... ciekawy bug
Udalo mi sie zainstalować, ale jak odpalam launcher to pobiera, poczym sie wyłącza i usuwa automatycznie skrót do launchera i dalej nic ;D##Miss click zamiast w edytuj to w odpowiedz.. boże -.-
Pewnie bierzesz Uninstall Żaruje
A tak na poważnie to także nie mam pojęcie, musisz sam coś pokombinować.