>z czasemZresztą masz te swoje origin wydane prawie w tym samym czasie: (niestety w nocy ale kazdy wie jak ładnie wyglądało)A nawet:
Ori zachwycało mnie klimatem i muzyką - nie grafiką.
>z czasemZresztą masz te swoje origin wydane prawie w tym samym czasie: (niestety w nocy ale kazdy wie jak ładnie wyglądało)A nawet:
Ori zachwycało mnie klimatem i muzyką - nie grafiką.
Ori zachwycało mnie klimatem i muzyką - nie grafiką
No to się nie dziwie dlaczego masz cały czas problemy z tą grafiką.
Inne gusta i jak dla mnie DP wygląda w porządku i po dopracowania pewnie będzie epicko
No to się nie dziwie dlaczego masz cały czas problemy z tą grafiką.Inne gusta i jak dla mnie DP wygląda w porządku i po dopracowania pewnie będzie epicko
Chodzi o to, by grafika w DP była spójna, wyrafinowana i stonowana. Wtedy się nie przyczepię.
Pograłem "trochę" w tą grę więc też się wypowiem. Zawiodło mnie to że smoki miały być czymś bardzo ważnym w grze, a dostaliśmy tak naprawdę nic nie znaczący dodatek do gry. Gady również różnią się w wyglądzie tylko detalami co jest kolejnym minusem. Grafika w późniejszych etapach gry jest w miarę ładna ale nie róbmy z DP nie wiadomo czego. Pierwsze lokacje wyglądają bardzo słabo co powinni poprawić bo początkowe fazy gry bardzo będą odrzucać nowych graczy. Tuturial też nie najlepszy. Życzę tej grze jak najlepiej bo jest całkiem ok ale wiele elementów musi zostać poprawione.
Pograłem "trochę" w tą grę więc też się wypowiem. Zawiodło mnie to że smoki miały być czymś bardzo ważnym w grze, a dostaliśmy tak naprawdę nic nie znaczący dodatek do gry. Gady również różnią się w wyglądzie tylko detalami co jest kolejnym minusem. Grafika w późniejszych etapach gry jest w miarę ładna ale nie róbmy z DP nie wiadomo czego. Pierwsze lokacje wyglądają bardzo słabo co powinni poprawić bo początkowe fazy gry bardzo będą odrzucać nowych graczy. Tuturial też nie najlepszy. Życzę tej grze jak najlepiej bo jest całkiem ok ale wiele elementów musi zostać poprawione.
Ja nigdy nie lubiłem smoków i jak wdziałem, ze w jakiejś książce one się znajdują to jej nie czytałem Może dlatego są one dla mnie w DP mało wazne bo mnie kompletnie nie ciekawią.
Grafikę ominę bo tak jak pisałem kwestia gustu a tutorial to syf i każdy o tym wie ale:
a dostaliśmy tak naprawdę nic nie znaczący dodatek do gry.
Jak to nieznaczący? Właśnie smoki na end-game będą znaczyć bardzo dużo, mam 6 gadzin i kazdego na minute wiec podczas bitw beda one przywołane cały czas i tylko bedziemy je zmieniac w zależności od przydatności (leczenie, walka, obrona... jak pokemony ), także możliwe, ze dodadzą system walki petów.
Tak samo musimy je rozwijac i ubierać w eq. Służą też do zbierania surowców itd.
Oczywiście teraz na low levelu prawie nic nie znaczą ale jestem pewny na 100% że później będą odgrywały znaczną cześć rozgrywki i jak na "pety" w DP mamy dużo wpływ.
W tej grze nie ma systemu aggro co moim zdaniem jest do bani. Ja archerem wale bossa przez 30 sek ( w romie mialbym aggro powyzej 2kk) przychodzi wojownik i bialym hitem bierze na siebie agrro. Więc WTF ?
Hehe jałowe groty lepsza grafa niż tsh ? LOL
Tsh ma najładniejsze tekstury w całej grze. Origin tylko początek ładny, potem taki sobie. W ogole to hoto lepsze i lepsze bossy bardziej na full ogar i taktyke.
W tej grze nie ma systemu aggro co moim zdaniem jest do bani. Ja archerem wale bossa przez 30 sek ( w romie mialbym aggro powyzej 2kk) przychodzi wojownik i bialym hitem bierze na siebie agrro. Więc WTF ?
Szczerze dowiemy się czy nie ma aggro dopiero po 26 ( wielki patch ) lub dopiero jak gra wystartuje jednak już widać w grze są są czary smoków jak:
Taunt - Taunts target, provoking the target to attack the player (Cost 250 Range 225 , Instant, CD 15)
ciekawe jest też czy można na smoki ściągać, więc kolejna niewiadoma
Ogólnie do wszystkich którzy mają gildie lub szukają już jest otwarte forum wiec idzcie tworzyć tematy lub szukać gildi
Nie przyglądałem się temu ale to chyba akurat dobrze, że tank (guardian) ściąga całe aggro.
W RoMie zawsze był o to płacz, że Knight żeby tankowac musi wydać 1000 złoty
Bahi się pytał, czy te smoki z foundera będą przypisane:
- Dragons are Account Bound- Consumables are Character Bound- Houses are Account Bound- Title is Account Bound- Costumes are Account Bound
No tak widziałem to, ale jakoś mało jednoznacznie napisali to Z tego wypadało by ze na wszystkich postaciach z konta mam tego smoka, niezależnie od serwera a to już pod takie "lepsze konto podpada "
To w środe zapraszam do gildii VISTUAL
Ja nigdzie do was nie idę bo wy trole xD
Ja nigdzie do was nie idę bo wy trole xD
Trolle na forum, full ogarzy w grze.
Trolle na forum, full ogarzy w grze.
Najlepszy post w tym temacie
Tak na prawdę to ja jestem bardzo spokojny
Livestream z eventu:
http://www.twitch.tv/rizeupgaming
Można zobaczyć epickie bossy
btw. ogrom Niemców i Francuzów gra w DP bo po dzisiejszym wipie forum
angielskie:
Guild Recruitment - 12 topics 9 answers
niemieckie:
Guild Recruitment - 39 topics 558 answers
francuskie:
Guild Recruitment - 56 topics 1245 answers
Francuzi to i tak cioty w każdej grze lamią.A niemcy mnie wkurzają, częściej widzę gadki na światowym po niemiecku niż po angielsku ;/ Mam nadzieje ze w obt dadzą 3 serwery jeden dla hitlerowców, drugi dla żabojatów, a trzeci dla polaków.
Haha ten live pokazuję Dragons Prophet w pełnej krasie. Gamemaster ktory nie ma pojecia o grze co to ma byc ? hahaha
Francuzi to i tak cioty w każdej grze lamią.A niemcy mnie wkurzają, częściej widzę gadki na światowym po niemiecku niż po angielsku ;/ Mam nadzieje ze w obt dadzą 3 serwery jeden dla hitlerowców, drugi dla żabojatów, a trzeci dla polaków.Haha ten live pokazuję Dragons Prophet w pełnej krasie. Gamemaster ktory nie ma pojecia o grze co to ma byc ? hahaha
Przecież francuzi i niemcy mają już swoje serwery.
Co do livestreamu to za***iście widzieć tyle osób w jednym miejscu (tyle kolorków roznych) Taki bedzie end-game!! :DD
Gamemaster ktory nie ma pojecia o grze co to ma byc ? hahaha
No to tak samo jak 3/4 osób tutaj i ten "videomaker" Xaourus? :DDD
W ogole ten streamer gada a nie rusza ustami to jak on to robi ?
Butt-speaker.
ja tam się dobrze bawiłem rzadko można zginąć z 200x w ciagu 3 h walcząc z 20 / 40 lvl wyższymi potworami
( lvl 13 maiłem nie chciało mi się grać , teraz trochę żałuje bo za łatwo padałem )
gdyby nie pewien polski troll co przyszedł , ale cóz gildia panów up zobowiązuje
ogółem 4h walki z potworami , lagami , i bossami , można udać za czas dobry