Jak się nie mylę to teraz lecimy z patchami łeb w łem z chinolami ( Przynajmniej nie musieli wgrywać poprzedniego patcha jak byliśmy online , chinole go poprawiali prawie 10 H i gra była offline )
Dragons Prophet - beta key
TO JUŻ JUTRO ! WBIJAMY I NAPIERDZIELAMY !
Mam nadzieje, że nie będzie jakiś niespodzianek i do końca tyg. wbije +55 lvl.
Ja mam nadzieję, że wcześniej włączą serwery
A i zapraszam do gildii VISTUAL
Gdzie Mysliciel startujesz? Znaczy się mapa.
Ta z prawej strony. Bakra.
https://www.dragonsp...game/maps/bakra
Jak nie wiesz która to.
Albo może wezme tą najnowszą ? Nie wiem musze zobaczyc.
Ta z prawej strony. Bakra.https://www.dragonsp...game/maps/bakraJak nie wiesz która to.Albo może wezme tą najnowszą ? Nie wiem musze zobaczyc.
Znam prawie wszystkie miasta i regiona ;x
Ja także z Bakry ruszam bo znam ją na pamięć. Myślę, że do czasu startu OBT dla biedaków będę miał już spokojnie 30-35.
to przynajmniej się nie spotkamy szybko , bo ja czekam na 30 i też bakra bo ją znam ^ ^
Topic@ Nadal nie ma Listy zmian w nowym patchu oprócz naprawy fixa z []
Przecież jest patch note, tylko w nowym dziale już dają. Więc nie wiem o co ci chodzi, Xeir ;p
Przecież jest patch note, tylko w nowym dziale już dają. Więc nie wiem o co ci chodzi, Xeir ;p
Ale jemu chodzi o notke do patchu 79+
To jest chyba jakiś żart. Wstałem o 4 rano by zacząć wbijać lvl cap, pograłem z 2h i d*pa bo serwery offline. Zdążyłem wbić 21 lvl . Wydałem ponad 130 zł na to, żeby dostać mounta... masakra !!!!!!!!
Mieliśmy mieć dostęp o 24h wcześniej niż reszta, a jakoś tego nie widzę...
Dobrze, że zarezerwowałem 4 nicki bo już złodzieje kradną moje nazwy... tak trudno coś swojego wymyślić ? :// ;//
To jest chyba jakiś żart. Wstałem o 4 rano by zacząć wbijać lvl cap, pograłem z 2h i d*pa bo serwery offline. Zdążyłem wbić 21 lvl . Wydałem ponad 130 zł na to, żeby dostać mounta... masakra !!!!!!!!Mieliśmy mieć dostęp o 24h wcześniej niż reszta, a jakoś tego nie widzę...Dobrze, że zarezerwowałem 4 nicki bo już złodzieje kradną moje nazwy... tak trudno coś swojego wymyślić ? :// ;//
Mam nadzieje, ze gnoju trollujesz i serwery nie byly włączone xD
edit: trollujesz
moze ktos dokladnie podac o ktorej jutro maja wstac serwery dla wszystkich na nasz czas poprosze
moze ktos dokladnie podac o ktorej jutro maja wstac serwery dla wszystkich na nasz czas poprosze
14.00
Mam straszna prośbę jak i wiele osob, mógłby ktoś wysłac mi plik environment.p006 , który znajduje sie w Pak/files ? Zajmuje do 200mb. Jak wiele osob sciagalismy gre pary razy od nowa i nic.. emial jak cos reku47@o2.pl albo po prostu tutaj wrzucic bo napewno sie sprzyda komus jeszcze.
Do tych którzy kupili Founder pack i będą dziś grać o 14.
Thank you for bringing this up, saves me writing in many places so i will just make a post here.Here is how the Founder Pack Items will be redeemed.1. You will receive an E-Mail close to 2pm CEST (1PM UK) with a step by step guide.2. This E-Mail will also contain your Founder Pack Key (Multiple Mails if more than 1 Pack is bought!)3. You will redeem the Key on this website. (Please note: A Character MUST be made on the Live Server before redeeming the items)Hopefully this answers everything, if there are further questions i will update this post.Regards,Your friendly neighborhood Kyarak
You can find the relevant information on the FAQ;8) What items are Account/Character bound?A: The items are as followed;- Dragons are Account Bound- Consumables are Character Bound- Houses are Account Bound- Title is Account Bound- Costumes are Account Bound
Następny patch 1092.... Niedługo to Tajwańce będą nas gonić bo u nich jeśli się nie myle 87
Dobrze ze wykorzystują czas w którym nie ma graczy żeby przed odpaleniem Oben Bety kupić/ pobrać wszystkie dostępne patche jakie są dostępne , w końcu teraz będą musieli się pokazać z najładniejszej strony bo muszą zacząć zarabiać , btw ty nie w grze ? ^ ^
Dobrze ze wykorzystują czas w którym nie ma graczy
To nikt nie wyśle ?